Bye bye

Jag orkar faktiskt inte blogga mera nu, jag slarvar ändå så mycket, så ja drar en paus :) Men vem vet ja kanske återkommer senare ;)


Bara för att 



Grattis pappi! ♥

Syster Emma och Pappa, haha :D

Lockar med plattång

Lockade precis håret med plattång! Gick väl sådär, men de flyter på bättre efter ett tag. Tycker dock inte bilderna är jätte rättvisa. Detta ska jag göra oftare än att platta håret, sån jäkla snygg volym!


Julkalender tävling

Jag är med och tävlar på Louise's bogg på hennes Julkalender tävling, hon lottar ut varje dag. Så anmäl dig du också :)

Tryck på bilden för att komma till hennes blogg

Mange bjuder - Mange Makers

Goaste låten på länge! Denna gjorde ni bra, hahaha


Shopping från i Lördags

Ett helt vanligt linne, mysigt och snygg
BH, men jag var så jävla dum och glömde byta ut storleken när jag hade stått och skulle välja mellan denna och en rosa. Så glömde bort att byta ut denna 80B till en 75C, eftersom kupan är den samma, så den är för lång runt om :(

& en sån himla mysig dress/pyjamas eller vad man ska säga, men gulliga Snobben!
Ni får bild hur den sitter på senare

Lucia

Santa Lucia, ge mig en tia. Inte en femma för de har jag hemma! lala, bara jag som tycker att det inte känns som lucia idag? Verkar inte som att snön kommer hinna komma till Julen... :(  Det hoppas ja verkligen att den gör!
Slutade tidigt idag, älskar tisdagar, oftast bara en lektion och börjar 11.40.  Så är hemma och har precis sett klart på dagens avsnitt av julkalendern. Men nu ska jag göra en psykologi uppgift jag ligger efter med, ha det super!

Deeg

Hehe nu har ja och älskling gjort middag , pannbiff och potatis gratäng mumms! och sitter och ser julkalaendern också, haha mysigt va? :)


Julkalendern

Hej på er! Haft en mysig helg? Det har jag hos min gois! Jag har varit lat med att skriva här, som vanligt? :)
I lördags när vi var på torp så fick jag köpt lite grejer faktiskt. Fick ett H&M kort av mamma för ja hade inga pengar, förutom när ja ska köpa present till pappa, som jag inte hittade något bra och köpa.. Men ja lägger upp senare vad jag fick hem. För nu ska jag och missen kolla på julkalendern och jag har tatt fram lite pepparkakor, gosigt! :D



Christmas time!


Lördag

Goddag. Haha lite beslutångest vad jag ska skriva i början, varje gång alltså.. :p
Men idag så ska jag åka med Fille och hans familj till Torp. Mysigt, hoppas ja får köpt något. Och kanske hitta något till pappa som snart fyller år :) Lägger upp ett, om inte nån mer tidsinställt, om ja hinner göra. Snart så kommer dom hit och hämtar mig. Senare ikväll vet jag inte vad som händer. Men ha en fin lördag alla!


Såhär ser jag ut idag


Kom igen nu Robin!

Den jag själv hejjar på Idol är ROBIN! Så jävla bra, och jag kan inte låta bli att rysa när han sjunger!
Han är värd att vinna! Jag har aldrig fastnat för Amanda, har dock bara en känsla att hon kommer vinna.. :(

♥ ♥

Nu


Klänningar






Behövligt! Ge mig någon??

så jävla snyggt!

Ang. olyckan

Olyckan i morse som inträffade på romelandavägen vid Tvibotten idag var det en bil som krockade med en buss. Mannen i bilen avled när han blev klämd i bilen av bussen som kom över bilen. Hemskt, beklagar så mycket till er som kände och var släkt med han, vi tänker på er.
Ni kan läsa mer om olyckan här --> http://www.kungalvsnyheter.com/2011-12-09-en-doumld-i-allvarlig-busskrock.html
Picture

Go fredag?

Fyfan vilket jobbigt väder det är! Regn och blåser förjävligt! Men gött med helg iaf! Började 10 idag, i morse när jag och Fille stog och väntade på bussen så kom den inte pga en olycka vid tvibotten. Men hans morfar körde oss iaf.
Slutade skolan kvart över 2 eller något. Dansade bugg idag med El klassen, haha kul! :)
Hade tänkt och ta outfit bild, men ja ligger i min säng nu och gottar mig så jag oorkar inte gå upp, det är för kallt.
Ikväll blir det också idol final! Får se vart jag ska sen o så, men idag är det en hemmakväll med detta jävla oväder. Blir väl och mysa till idol och film med älskling ♥

Just nu..

Käkar pepparkakor medans älskling gör mat :)))


Kvällsmat och film

♥Nu så har jag duschat och gjort go kvällsmat. Mannagrynsgröt och varm choklad ♥ Ska ta och leta upp en go film att somna till också. Måste också ta bort smink och borsta tänderna kom ja på nu, åkfjadgoisjfngf va jobbigt...

Godnatt sötnosar! ♥

Blond, brunette eller slingor?

Här har ni dom olika hårfärgerna jag mest har haft, vilken tycker ni ja passar bäst i? :)
Jag själv tycker verkligen inte att jag passar i för blondt hår




Haha vad tycker ni?  Blond vs Brunette?



Eller slingor?


Snart klart

Ja snart är det äntligen klart här med designen! Är väldigt nöjd, och ganska nöjd med headern.
Men nu ska jag ta och släppa datan en stund och ta och städa lite i mitt rum, damsuga upp all jord och sånt på golvet som lille katten rivit ner, och hon har även dratt ner advents ljusstaken i köket som ja ska försöka få igång igen, hahah lille kattjävel :)



Lill lördag, hehe..

 



gött hagel

 


Ändrade planer

Blev lite ändrade planer idag. Fille ringde precis när jag hade tänkt gå, och så han kom hit istället :) Sen skulle min syster och hennes pojkvän komma hit, men ja och fille ska åka till han sen, så vi hinner nog inte träffa dom, tråkigt :(
Men men, inget och skriva, får försöka få upp en header! pussipussipooss


Idag har jag bara gott runt och gosat mig i detta hemma

Upp till mormor och morfar en sväng!

Nu tar jag och går upp till mormor och morfar en sväng, så har jag något och göra. Hade tänkt och göra det tidigare idag, men ja e lite seg som vanligt ;)


Hörs snart!
image descriptionimage description

igår - 1 årsdag, Breaking Dawn & andra advent



Jag kan ta och berätta lite vad som hände igår :) Som alla vet så var det andra advent, inte långt kvar till jul! :D Och nu börjar ju äntligen (!) snön komma..
Jag sov hela helgen hos min pojkvän. Och igår så var det ett år sen, ett helt år sen vi blev tillsammans... igen. Gud va fort det har gått! Så kul vi har haft och goa minnen vi har fått. Jag älskar min underbara pojkvän så mycket!! Han är verkligen allt för mig, och jag saknar han massor :(, även om jag sov hos han inatt, hehe :)
Men igår så åkte vi in till götet och kollade på Breaking Dawn. Fyfan va bra den va! Allt var så fint och mysigt i början och man ville verkligen vara där dom var. Senare i filmen hände det ju lite mer sämra saker, jag satt och grät och Fille typ sov. Han tyckte den var jätte seg filmen, haha :p
Sen efter filmen åkte vi hem till älskling igen och hade lite advents fika :)  Men nu början mina ögonlock falla ner, får hoppa i duschen (oorkar inteee) och sen sova. Godnatt ♥

Nu är jag tillbaka!

Hej på er! Ja nu har jag haft ett litet break här ifrån, och jag har kollat in andra bloggsidor och testat på, men jag tror att jag kommer stanna kvar här ändå. Har sett att det fortfarande varit en del som kollat in här och ja, ni har sett att jag har hållit på och fixat massa här. Och jag är typ klar nu! Ska bara få upp en passande header, hoppas ja får till något bra! :)