Valborg

Snart så åker jag in och firar valborg med några :) Vet inte helt vad som kommer hända, men de blir nog kul!
men nu får jag snabba mig, pusss

Bild från i fredags

Fixar traktoooorn


Charlie St.Cloud

Jag hade tänkt berätta lite hur filmen Charlie St.Cloud var, som jag såg igår, 2 gånger :)

Den filmen var så otroligt bra, så sitt sätt! Det är en speciell film, kanske lite konstig om man säger så. Men verkligen inte så att den var dålig, utan man blir överraskad eller hur man ska säga. En riktigt hemsk film, så himla sorglig! Jag såg ju den först i lastbilen, så jag gick inte in i filmen så mycke och börja böla, hehe. Men igår när jag såg den en gång till, då knep de till. Om jag hade sett filmen för första gången hemma, och om jag inte hade sett trailen så hade jag definitivt gråtit som bara den! Tips för er som vill se den, kolla inte trailen!! Om ni inte sett den här nedanför då, men det va inte den jag såg första gången, så den jag la upp är bättre, men helst inte!
Denna är så sevärd, tycker ni ska se den. Och Zac Efron är ju en så bra skådespelare! Och honhom kan man (iaf jag) kolla på hur mycket som helst! :)




Fredag!

Nu är man ledig i hela 5 dagar! Så jädra skönt. Snart så ska jag åka till Azzim och rida en stund. Blir en uteritt, kanske några skutt för hans skull i paddocken i slutet :)  Synd att det blåser så mycket ute så det blir lite kallt, annars är de jätte skönt ute!
Sen ikväll så får se vad som händer, kanske träffa några, men får se hur det blir. Men jag ska börja fixa iordning mig för stallet o så. Kommer upp ett tidsinställt kl...hmmm, 15.00 säger vi!

Idag är det förrästen vikingamarknad, alla som bor i kungälv vet vad det är. Skulle vilja gå dit idag, men det hinner jag inte idag. Lite synd, man träffar alltid så många där nere. Men men, det är inget jag behöver eller vill ha mycket där nere just nu iaf, ska spara pengar till lite vår och sommar shopping! ;)



Godnatt ♥

Ska snart sova, men ska kolla på en film. Som jag såg förut i lastbilen faktiskt, men vill se den igen och komma in mer i den och få mer känsla :))

Skriver mer om den imorgon, puss


Dags för praktik


Liten bildbomb 25/4


mysigt..

När jag gick från bussen till stallet, så fick jag syn på något äckligt...




Inte världens mysigaste bilder, men usch och se den hänga där! Vem hänger upp en död grävling i ett träd bredvid vägen?

Gose ponny ♥

Något jag ALLTID funderar över, är hur fan ska jag börja inlägget nu?? Varje gång det blir ett "hej" eller något i början så... ska jag skriva vad jag gör, eller hmmm..
Hahah gud vad jag hatar det! Så skönt när man skriver mindre inlägg när det ät rakt på sak typ.
Men men, nog om det! Jag kom hem för en stund sen från stallet, har käkat och så. Idag så blev det inga större krav på Azzim. Det blev lite barbacka ridning, longering och lek. Longeringen knäppa han sig lite och skutatde runt, och han hade jätte svårt att longeras i höger varv. Och så när han väl var duktig och gick bra i högervarvet skulle ju han bocka och skutta osv när man smackade på han.. hehe buse.
Sen red jag lite på honhom, då var han lugn och kändes fin. Sen så fick han rusa runt lite i paddocken ^^
Känns så skönt att vi börjar lära känna oss bra nu, han går efter mig lös, kommer in till mig (vissa stunder) och han är aldrig dum. Han e så fin 




Goodmorning sunshines!

Godmorgon på er! Eller ja klockan är nu halv 12, snart måste jag snabba mig och sen gå ner till bussen! Var så trött när klockan ringde klockan halv 11, haha. Somnade efter 2 nån gång igår. Här hemma skiner solen med lite molnigt på det. Kollade nyss vädret i Harestad, regn typ hela dan :(( Dock inte mycket, men ändå..  Men lite sol skulle komma fram iaf. Men nu måste jag skynda mig, fyy så seg jag är! 

Puss!



Där jag hänger min hatt

Vi båda drack för mycket vin
och vi sa fuck it, solen sken
vi stod vid Stora scen och vi sjöng
till tonerna av Lykke Li och vi
höll om varann och sa, i natt så är det du och jag "


För jag vill bara känna på din kropp kropp hela natten
men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten
men jag vill känna på din kropp kropp hela natten
och mina vänner säger stopp
men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt "







Hej mitt i natten

Hellu på er mitt i natten! Idag har jag varit iväg på praktik typ heela dagen! Blev strulit när vi skulle åka iväg så kom iväg 2-3 timmar senare, så kom hem efter 22 ikväll. De va ju inte det roligaste, men de har annars varit lungt.
Imon är jag ledig, sjukt gött! Ska åka till stallet vid 12, och tror jag ska ha en mysdag riktig med Azzim, leka lite och öva lite komunikation o så. Hoppas på att vädret blir bra också. kanske gör han riktigt fin och tar fina bilder på honom? Är ju där lite tidigare, så paddocken är ledig ;)

Hade tänkt att se film, men de tar för lång tid för den att ladda ned, tog på 720p. Hittade två filmer som jag blev väldigt sugen på att se! Båda filmerna är Zac Efron med, haha min gamle skådespelar idol, från bl.a High school musical & 17 again :) Heheh, men snygg e han allt? ;)
Men sätter nog på en annan film ikväll en stund ist, som han faktiskt också är med i..











Trött!

Ligger hemma i sängen nu och är jätte trött. Hade tänkt kolla på ponnyakuten som jag missade igår, men de får ja se imon. Så efter jag skrivit lite här så ska jag soova :)  Hahah fast det är lite dött nu på vad ja ska skriva..
Va i stallet länge förut, kom hem efter halv tio. Red ett litet pass i paddocken, men lite skutt, bommar och enkel dressyr. Han kändes inte lika bra idag, va lite velig, vinglig och skulle kolla runt på allt. Men det började skymma sen, så då kanske de va extra spännande. Men på onsdag ska jag ta bussen vid 12, så jag fått rdidigt tidigare.
Det va strålande sol idag iaf, skit gött me de! Va ett tag sen. Men nu ska jag göra mig iordning för natten, slänger upp lite bilder från idag. Puss!





Måndag

Har haft ett uppehåll här med uppdateringen under helgen, har mest glömt av att skriva något. Men de har varit en go helg iaf! Varit i Kungälv med folk, vart hos pappa, kollat racing i rollsbo, grillat i ös regn :)
Sitter hemma nu och käkar, varit hemma i snart en timme. Sen åker jag till Azzim och rider, får hoppas att det inte börjar regna sen. Ska försöka mobil blogga i stallet sen. Så dålig täckning i just stallet, men ska nog gå!

Förra veckan så såkte jag på youtube på Azzim, ifall det fanns några klipp på honom. Och det fanns det lite, fast inte från hans ägare Anna, utan hans tidigare fodervärd. Så de hade länkat deras gamla blogg, så kollade lite i arkiven och hitta små söta bilder på honom :)  Deras blogg hittar ni HÄR


Finis

Väntar på buusss

Sitter nere i ytterby nu och väntar på bussen. Gick bara ner till ytterby och så missade jag precis grön -.- segt så får vänta nu i typ 20 minuter tills nästa buss går. Ska iaf ner till Kungälv och träffa lite folk, och det är skit kallt för min rumpa och sitta här och vänta :(


Ingen stan idag

Det blev ingen stan idag, först kände jag ingen alls pepp på och åka in för blir så less på vädret. Men måste verkligen få köpt nya byxor o så. Men marina kände sig sådär så det blir nästa vecka :)
Är hemma ist, fixa lite grejer och sen åker jag in till Kungälv och träffar några tror jag. Sen åker jag och älskling upp till farsan min. Skönt att inte ha något för mig i helgen (jobb eller annat), bara lite slapp och umgås!
Men får hoppas att vädret bättras snart alltså :( 
pöss



Namnam, ge mig! Funderar på att nästan shoppa loss på gina, så jäkla snyggt som har kommit in där!

Stan

Nu ska jag göra iordning mig lite nu en åka ner till Kungälv och möta upp Marina så åker vi till stan en snabbis. Lägger upp bilder en va jag fick med hem. Kom hem vid halv 1 förut från skolan, så har varit hemma en stund.

Hörs sen!




Nu börjar det likna något!


För snygg



Hemma

Nu har jag varit hemma en stund, har hängt upp lite tvätt och slängt in 2 "vita" plagg i tvättmaskinen, eller de ska vara vita men mamma har färgat de till ljusblåa. Så la in de och massa vitt tvättmedel, haha vet inte om det funkar men ville se om det blir bättre ;)

Men kan skriva lite om dagen. Jag praktiserade inte idag efterosm jag inte mådde alls bra på morgonen (går upp halv 4) så jag skippade det och somna om. Senare så skulle jag rida Azzim så åkte dit kl två. Vart så skönt väder idag! Varmt och det luktar så gott ute :) Regnade en stund förut, sen när de slutade så luktade det så färskt och så var det ganska varmt. Azzim va iaf superfin idag! Skrittade till paddocken och hade en lång uppvärmning för honom. Så han kan mjukna upp främst i bakbenen och sträcka ut sig på långa skritt & travsteg och lång galopp. Det stog också två små bockar uppe på mittvolten, så skuttade lite med han på uppvärmningen.Han tycker det är så kul att hoppa verkligen! Får ta och hoppa lite mer med honom :)
Efter uppvärmningen så krävde jag lite mer av han, jätte duktig! Han var rak i både varven i galoppen efter uppvärmningen (han skjuter gärna ut bakdelen i vänster varv). Men han var mycket rakare idag, och han kan verkligen gå i en rund och fin kortgalopp! Så jag är nöjd idag, men finns mera och öva öva! :))


Min lilla "lunch" idag, hihi


Såhär fick Azzim se ut idag, hade tänkt ha benlindor och matchat bätte igentligen


, men de sa vädret nej till.



På bussen hem

Sitter på bussen hem nu, har varit och ridit Azzim. Fick ta en buss ut till tjuvkil, för sen byta till Marstrand bussen, annars hade jag fått rida väldigt lite. Så de tar lite tid och komma hem nu och ja känner mig vilse här ute på en främmande buss :S
Skriver mer sen!


Läskigt! :O

Det var en person som hade sett en död människa flyta i älven imorse. Vid utesimbadet för dom som vet vart det ligger. Fyfan va läskigt! först Marina Johansson kropp i svartedalen, som har legat där i typ 2 år? (det är inte alls långt ifrån där pappa bor btw) Och nu ännu en död, inte ofta det händer sånt här i vårat lilla Kungälv. 

Picture

18/4 - 2012

Sitter hemma nu och har precis käkat. Blev ingen uppdatering igår, jag praktiserade, sov och va hos fille. Idag har jag vart iväg och ridit Azzim, jag och Anna red ut så hon kunde visa en ridväg :) Jag fint, tur att det knappt regnade idag som jag trodde att det skulle. Men han var mysig, tog en liten stund i paddocken också, han var lat och inte lika sammarbetsvillig. Men helt ok iaf, red på hackamore också så jag fick känna hur det var och hur han va i det.
Han är också väldigt stel och sne i bakbenen, Anna tror att han sitter lite fast nån stans, så snart ska han åka till nån så de fått knäcka rätt och kolla på han. Men med tanke på hans snea öra så är det kanske inte helt omöjligt att han är sån, men får hoppas att träning och en kiropraktor kan göra så han blir bättre! Men tror att Azzim kommer bli jättebra att fortsätta med! 

Fick också knäppt lite bilder på honom idag, så här har ni Azzim och han söta öra :))



Ååh vill bli blond nu nu nu!


Dunkar lite musik innan ja somnar


Duschen, sen sova

Idag har jag varit iväg och rdit Azzim igen. Kom dit runt tre, och åkte sen hem vid halv sju. Hann inte rida alls länge, ungefär en halv timme. Höll på och mocka och så i hans box jätte länge och gorde iordning honom + vänta tills han fåt äta upp lite. Och min mobil dog, för kunde inte ladda den i söndags för att min bror snodde den (morr) så jag kunde inte höra av mig så jag kunde åka hem senare. Så jag hade då ingen bra koll på vad tiden var när jag red heller. Men han kändes ganska fin, lite loj och vinglig, men han har nu så stela bakben, synd att jag inte hann stretcha honom efteråt. Men de va inte mycket han fick jobba idag ändå.
Jag tog också med kameran, men hade inte hunit och ta nåra fina bilder och glömde av den lite, men jag trodde att den var lite laddad, så när jag sen tog upp den så var den också hel död.. Hahah aa blir bilder på onsdag!

Men nu ska jag lägga mig i ett gott bad och sen sova, upp tidigt imon :( pusss!



Raia får stå för bilden

Traktorträff 14 april 2012

Slänger upp lite bilder här nu, mer kan ni se på min fb!


Sådär, det blev ganska många, mer kan ni se på min fb som sagt!

sega söndag

Heej! Nu är jag hemma, kom precis hem från Fille. Är så seg och trött, haft huvudvärk och småilla typ hela dan, lite bakfylla skulle ja tro..
Men blev allt sugen att blogga nu, grymt! Ska i alla fall sova strax, har redigerat alla bilder från traktor träffen igår. Lägger nog upp de på fb ikväll, och kanske laddar upp några här imon eller något. Och igår när jag provred ponnyn, Azzim så gick allt bra! Han var inte så jätte pigg som jag trodde, men han älskade att hoppa och sögs sig verkligen till hindrerna. Ägaren gillade inte alls att hoppa, så han har inte fått gjort de så mycket :)
Ska dit imorgon igen och rida. Ska testa på nu månaden ut, men han verkar jätte mysig och bra! Men jag glömde helt att ta kort på han, hade inte heller kameran med mig. Men tar med den imon ;)

Nej fyy så trött jag är, måste få sova nu segt med skola imorgon, godnatt!

Fick också en fråga om jag använder lösögonfransar eller om det är mina riktiga. Och det är mina riktiga, har faktiskt aldrig haft på mig lösögonfransar! Men jag är nöjda med mina, det dåliga är att dom är så ljusa, så de ser inte så långa ut när jag är utan mascara.




Godmorgon

Lite ändrade planer, åker och provrider vid halv två istället. Hon som äger ponnyn sa att det spöregnar där, men de ska klarna upp lite senare så åker då istället. Så hoppas de stämmer så man slipper rida i regn och en vattenpöl till paddock ;) 
Skulle kunna sova en stund till, vaknade vid kvart i 8 imorse och hade svårt och somna om, vaknade hela tiden och trodde klockan va 10? Men ska försöka sova nån timme iaf. Gud vad jag hoppas att ponnyn passar mig bra! Och så taggar jag traktorträffen till tusen!!

hörs sen! :)




Bilder - 8/4 - 2012

Lite mysiga vårbilder från i söndags :)




Back on track!

Hej på er! Jag nu är jag tillbaka efter en veckas uppehåll! Fick lite sug att skriva lite här nu denna kväll.
Jaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Har iaf varit me älskling idag (eller aa typ hela lovet), åkte från han vid lunch tid till mig, sen så åkte vi ner till kungälv och va med lite folk. Sen åkte vi hem till mig igen, så för en stund sen åkte han hem igen. :) Lovet i övrigt har väl inte vart nått speciellt, jobbat, firat påsk och ätit påskmiddag hos mormor och morfar, sen har de vart ganska dött. Taggar inför imorgon! Ska nämligen åka och provrida en D-ponny vid 12 tiden. Jag slutade rida pride eftersom hon inte va rätt häst, och väldigt aggresiv och kände inte så säker när jag red henne (hon vill gärna sticka ibland när man rider ut).
Denna ponnyn är iaf en Maxad D, valack Arab/fullblod (tror ägaren) eftersom han var väldigt på tårna och pigg, men inte så het. Och lite tittig och kan hoppa till för skrämmande saker, detta trots han är 20år! Han verkar spännande och hoppas att vi passar varandra. Har ingen bild på han, men uppdaterar imorgon.
Senare imorgon är det traktorträff, tagga det! :D Kommer nog bli riktigt bra!

Jaja, ska snart sova nu, skriver lite imorgon. Fixar upp tidsinställt med lite bilder imorgon.


Bild från i söndags

Godmorgon

Ligger i min säng nu, är as seg. Jag stanna hemma från praktiken idag för jag hade aldrig orkat det idag, hade inte fått alls mycket blund isf. Men men, nu börjar lovet iaf! Hur gött som helst! Idag, va de tänkt att vi skulle det vi gjorde förra veckan, åka "balvagn". Men vädret är piss, och sen ska det regna :( 
Annars kanske vi gör det imorgon, aja får se vad som händer. 


Slänger upp bilder på mina katter som är cp :)

hahahaha, dags att fixa manikyr whiskey?





Hej där!

Oj, det va ett tag sen jag skrev. Sorry! Men jag har verkligen inte mycket att skriva, eller jo igentligen. Men när jag tex praktiserar så börjar jag jätte tidigt och är mest trött sen när jag är hemma, oftast händer det inte så mycket då. Eller så börjar jag sent och kommer inte hem förrän på kvällen, så dom dagarna händer det inte så mycket. Men jag kan ju fixa tidsinställda, men idéer fattas. 
Men men, ska fösöka komma på lite mera, är ju lite kul när allt flyter på ;) För övrigt så ligger jag i min säng, läser massa bloggar, ska kolla Andra Avenyn snart. Idag har jag vart ledig, sov hos älskling innat. Åkte till skolan vid halv 3 för hade utvecklingssamtal förut, gick väldigt bra, så åkte hem sen. Måste jag sova snart. Börja SKIT tidigt imon! Shit vet inte hur jag kommer orka det, kommer aldrig kunna somna i tid o aa..
Men men ska kolla andra avenyn nu, ha de så gott!


Tävling - Warnmarks.se