Mitt rum, före & efter


Köttfärspaj

Sitter och äter köttfärspaj nu, märkte nu när jag börja äta hur hungrig jag va! Är iaf klar med städningen, ska snart till stallet, så ni får före & efter bilder, hur de såg hur från början när ja är hemma igen!
Chiaaaoo
helt random :)

Halloween

Idag är det ju halloween, vad ska ni alla göra idag? Själv har jag ingen aning, ska fortsätta städa mitt rum, städa aldrig klart när fille kom till mig. Senare blir det stallet! Älskling ska nog laga sin a-traktor idag, så han kanske hämtar mig sen ;)
Men nu är volymen uppe, dags städa
gammal bild, åå blir lite sugen på att bli brunett!

17 again

Blev att kolla på 17 again ikväll, sett den massa gånger, men ville se den igen, så älskling gick med på det till sist iaf :) hihi, nu ska jag maffa i mig mera choklad


filmtips eller något?

Sitter och chillar på livet nu i min goa söng, ja och fillefilé har varit nere och köpt lite gott, ska snart ta och ladda ner någon film eller något, Myys!
Några bra filmer???
Ha de gott!

godmorgon hangover

Inlägget skulle publicerats igårkväll, men ja såppas borta att ja inte fatta att jag inte hade gratis internet, så fixa de nu imorse och tiden på det. Igår så va de ganska kul, ville igentligen inte vara ute och luffa när de va så kallt, blev ingen inne fest, men sen blev de ändå trevligt sen :) träffa nytt folk är alltid kul!
Just nu ligger jag o älskling hemma hos mig och slöar, fyyfan. Blir väll bara vila idag eller nått. Nu ska jag nog gå ut till köket o fixa lite goda tekakor mamma köpt, mumms!

Ute

Är ute med massa folk nu, luffar och ja e lite sådär nu, men lite segt med uppdateringen idag så ;) bu börja de regna ,
Hade gött!!

 


Godmorgon sunshines!

Vaknade för typ en timme sen och sitter och äter frukost nu. Va verkligen svin hungrig när jag vakna!
Ska ta och städa mitt rum idag, det beövs, sen så kanske jag kan ut och röra på mig lite, gå upp till mormor o morfar eller något. Senare kanske älskling kommer hit, och ikväll kanske vi sticker till nån fest, men får se hur det blir!
Nu ska jag fixa iordning mig, volymen på max och börja göra fint i rummet! :)
bara slumpade upp en random bild, som är mer än 2 år gammal :)

Idol !

Nu är en av mina favoriträtter klara, idol time! :D


Some insparation


Äntligen lov!

Fy va underbart med lov! Har dock lite skolskit och göra på lovet, men jätteskönt att slippa skolan ett tag iaf! Och vila och ha kul. Jag kom typ precis hem, varit på vikingamarknaden en stund med min syster och Marcus, o senare nåra till en stund. Köpte ingenting, hade tänkt köpa lite, men hittade inget jag fastnade för, va lite sparsam idag! Hittade en fin t-shirt som min pappa hade gillat som ja tänkte köpa till honom, men sen så hade de stängt :(
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske åker till älskling eller något och bara slappar hela dagen.
Ha en superduper fredag!

Får ta och sätta igång med pluggandet!

Nu får ja ta och få igång mitt pluggande! Ska ju ha läst ut en bok till v.45, som ja kommit 40 sidor av 152.. får se hur dedär går! :)
Har inte direkt nått och blogga om, hade tänkt visa er nått jag höll på med mycket när jag var mindre, som jag var ganska bra på! Tog kort på dom sist jag var hos pappa, men de e om ni vill se det? Kanske slänger upp det om de är för torkat här på bloggen! ;)

Bilder från ridning med klassen

Hahaah här kommer lite bilder som ja snor från Amanda :D
Pernilla så söt!

Jag på Rikki (den fläckige)


Eva-Marie

hahahah Jocke :D

Sara :)

Pontus :D

Matteus!



Hemma !

Ja äntligen är jag hemma! Så lång dag i skolan idag. Sorry att ja va dålig med bloggning igår, ja va så smart att glömma min mobil hemma när jag drog till älskling, haha men nu har jag den :)
Sitter hemma nu och äter en baguette som gjorde min dag, hallelujjaaa. Hade inte ätit nått på hela dan, så gick till godishallen o köpte en kebab baguette efter vi hade slutat så fick de bli min lunch idag, så jävla gott!
Red ju förut med klassen, haha de va kul o se typ killarna, hahahhha döör! :D Lägger upp lite bilder sen tror ja ;)
ny profilbild @ fb

Psykologi lektion

Sitter i skolan nu och har psykologi lektion, har inte gjort ett piss, men tror vi slutar snart. Vi ska också snart få veta vilka som ska få rida imorgon!
Slutar 12 sen, kanske åker till älskling efter skolan, får se ! :)
Skriver mer sen, hajdoooooooooo
Nu får 2 låtar av mig som ja lyssnar på just nu, hihi

Why are your eyes blue, I can see the pain escaping out of you


Tävling på Josefins blogg

Är med om veckans blogg på Josefine Foughmans blogg! :) Hennes blogg hittar ni HÄÄR



JAG HATAR GODIS

Hejhopphejhopp!
Sitter hemma i min säng nu och snackar med min snuttegull. Han är bara hemma o hemma och är sjuk o har sig! När får jag träffa honom? :(
Men maten är klar så ska ut o käka lite, är dock inte hungrig, har ätit lite av de jävla godiset ja köpte förut, haha :(
Men de va ett kilo för 40kr, så varför inte passa på?!  Men jag lovar er att snart rullar jag fram på gatorna när ja äter det jag håller på o äter nu. Men men, får se när jag tar o börjar tränar!
Idag kom min syster hem, och hade som tur inga större skador, så skönt! ♥
Haha är man inte proo, typ precis ett kilo



Jag idag

Lejonkungen

Ska ta och göra mig iordning för natten och sätter på en mysig film, Lejonkungen. Kan verkligen aldrig sluta tycka om den, varit min favorit sen ja va 3år, hihi
usch, tänker fortfarande på om hur tur amanda och elsa hade, tänk så hade de gått illa..
Missen gillar också att se lejonkungen, gullisen :)
Godnatt

Tur att turen finns

Min fina lillasyster, krya på dig. Du och Elsa hade tur att det inte hända något mer allvarligt. Hoppas du också mår bra Elsa!
Jag älskar dig Amanda ♥

Missade bussen

Godmorgon! Imorse va jag så seg, eller jag är det fortfarande, verkligen trött och har lite småhuvudvärk.
Missade bussen förut, så tar nästa som går snart. men hinner iaf äta lite frukost, sen så blir det att tagga till engelska provet... Somande igår när jag plugga, så fick inte mycke pluggat. Haha :(
Men ska göra lite frukost nu, kanske piggnar till lite iaf!

Sunday

Ikväll får ja ta fram MVG barnet i mig, tror inte de kommer hända, men får ta och plugga ikväll! Prov i ENGELSKA imon, herre...
Igårkväll blev riktigt kul, va ute o luffa först med marina, sen så träffa vi massa till. Senare drog vi till en fest, som va as steel. Men ja och Evelina för de mesta dansade loss ändå! Haha, så blev det mycket roligare senare!
Kom hem vid 2, så fick inte sovt så mycket inatt när ja fick gå upp o jobba, men somnar ikväll iaf!


Ni får bilder på mig och emma från igår

 


Nu åker jag in till Kungälv!

Nu så drar jag in till kungälv och träffar några :) Blir ingen citygross idag, hade tänkt gå dit en snabbis innan ja åkte in, men klockan ticka iväg, hehe :)
Så här ser jag ut ikväll
Nu får jag ruusa!

Grattis Emma & Josefin !

Idag fyller dom två fina tvillingarna 16år, riktigt roliga, snälla, goa och underbara tjejer! Som man alltid skrattar och har kul med!
Vi har känt varandra i ungefär 5år. Men närmast varandra var vi från 6-9:an. Men mot slutet i nian började vi glida isär, även om vi fortfarande ses ibland. Men jag saknar tidernanär vi sågs varje dag, innan skolan och hittade alltid på något efter skolan, gjorde något eller bara gjorde ingenting. Snabbade oss alltid när vi skulle gå till varandra och "tog tiden" när vi hade runt 50 meter ifrån varandra.  När vi skulle ut på saker, så åkte vi alltid tillsammans, eller med fler fina vänner. Åå vad jag vill att det ska vara så nu, jag vill tillbaka dit, och bli liten. Sen förändrades allt. När vi inte kunde gå till & från skolan längre, och jag fann kärlek. Då tog allting stop känns det som. Kan det inte vara som de e nu, men bli som de var förr?
Även som jag inte gör så myket åt något, känns som om jag bara sitter och väntar eller gör något annat, och sen hoppas. Vad fan hjälper det? "Ta tag i situationen" , och försök i allafall ronja.
Blev en liten roman nu, men ha en riktigt underbar & kanon födelsedag Emma & Josefin, det är ni verkligen värda!

Godmorgon

Vaknade vid 12 förut, har käkat lite och bäddat sängen. Nu vet jag inte vad som väntar, duschen kanske?
Hade tänkt att antingen gå ner till citygross speial en snabbis sen, om inte mamma också vill med. & kika på lite grejer till rummet o så, men ska nog inte köpa något.
Senare så sa Fille att han kanske kommer hit sen en sväng, men bara en pyttestund. Senare ikväll, träffa nån/några? Vill inte ligga hemma idag.

Idol

Ligger i min goa säng nu och kollar på idol, missat två gånger nu, så får kolla vilka som har åkt ut. Temat idag är typ sjunga riktigt stora artisters låtar och göra dom till sin egen, lite kul tema
Men ska ta och fixa något gott nu, åå en smoothie hade inte suttit fel!
åå fyfan va den hade suttit fint nu..

Friday morning

Imorse tog jag en del bilder, jättefin morgon & en sött besök med!
Dessa varelser såg vi när vi väntade på bussen, så fina! :)
Hur najs va det inte hur man ser när solen kommer upp?

Fredag

Hur gött med fredag?! Vet dock inte vad som händer idag. Klockan är redan 18, gud tiden tickar iväg!!
Hade kanske tänkt att åka till pappa, men nu är klockan redan 18 och mitt busskort går ut 19. great! Men hoppas jag hittar på något och göra idag. Annars så lägger jag mig bara i min säng och kanske lirar massa sims & kolla Idol. Kan inte träffa älskling förrän på söndag :( , balle på det.  På söndag ska jag också upp tidigt och jobba i stallet.
Har kollat lite på swedenrokshop.com och beställt lite. Hoppas det kommer snart!
Ha en trevlig kväll alla ♥

nej, uusch :(

Fick ganska nyss veta att min pojkvän har astma. Han har varit sjuk, och förut idag fick han lite svårt att andas så de åkte in till 7kan och sa att han har astma :(  usch, hemskt !  Min lille fine, men det är inte jätte allvarligt iaf, som tur är! ♥

Hos pappa

Är hemma hos farsan nu, kom hem vid kvart över 3 eller något förut? Tog två bussen, sen tog ja den gula bussen, den åkte fan hur jävla länge som helst! den är så jobbig, blää.
Men men, har precis käkat go mat pappa gjort, mumms!
Ska snart gå ner och sätta på musik och äta lite av mitt godis jag har kvar från igår och installera sims på datan, hihi! :)

Home

Kom hem från älskling för nån stund sen, igår åkte vi inte till Trollhättan :( men kanske imorgon!
På vägen hem köpte jag lite hem, ny hårinpackning och godis, haha lite fredag för mig idag, hihi :)
Men snart blir det badet så mår mitt hår bättre sen!


Hos älskling

Är hemma hos gulle nu, han sitter och spelar bil spel lille torsken  hihi :)
Vet inte om vi ska åka till Trollhättan idag, får se sen hur det blir ;)


Goodnight


Last Friday Night

Min helt dragna pojkvän & Tobbe

Home from school

Kom hem från skolan för en stund sen, så är tillbaka till vanliga bloggningen nu. Om typ en halvtimme ska jag ta och byta om och dra ner till stallet, senare ska jag kolla modelljakten, har inte kollat de avsnitt som kom ut förra måndagen heller så! :)
Imorgon så kommer jag åka med älskling till trollhättan när han hämtar sin bebis, haha så mobilbloggar antagligen imon då, och nanar antagligen över hos honom med! Men kanske åker hem innan, beror på när jag slutar.
bilder från i fredags



UM

Sitter inne på ungdomsmottagningen just nu, slutar vid fyra idag. Så jag uppdaterar mera sen när jag är hemma innan jag drar till stallet.
Pusss


Förlåt !!!

Förlåt att jag inte har uppdaterat något sen i torsdags tror jag? Ska bli bättre!
Uppdaterar mera efter skolan när jag är hemma


Fy va trött jag eee

Ja rubrikern säger de mesta hur jag känner mig nu, eller ja hela dan. ska bli skönt med sovmorgon imorgon, gå upp kl 8 ist för 6 ♥
Försöker iaf få gjort dessa jävla läsloggar, eller gör min första nu, hehe. Sen ska ja banneme sova ut!! Fredag imon och de är ju super najs med det. Åker till pappsi imon direkt efter skolan eller senare på eftermiddan, får se där. Va ett tag sen ja åkte dit nu, kommit andra saker ivägen hela tiden.
Men ska bli klar me skiten nu, seg bloggning idag, kan försöka göra ett imorron bitti!
Godnatt !

@ Folktandvården


Vadå klant?

Hahaha, ja jag gick ju ner till tandläkarn förut, så efter ett tag så kom jag på att ja inte ens skulle till tandläkarn idag? Utan imon den 13! Klant!
Så gick till busstationen och tog bussen hem :)


Blir väl och plugga nu!


Mot tandläkarn!

Hur många hål tror ni jag har?


Drar mig snart

Jag ska snart ta och dra mig ner mot ytterby, ska till tandläkaren :(
Kom hem vid 13 förut, slutade 12 idag, gottgott! Provet idag gick faktiskt ganska bra! jJag pluggade inte alls så mycket, så de va inte så svårt, eller så är det jag som är smart, hoho ;) Och vi fick reda på världens roligaste sak på psykologin idag! V.43 ska halva klassen redovisa ett litet arbete vi gör, och andra halvan åker ner till kongahälla ridsällskap så ska vi rida och tvärtom nån annan vecka. HAHAHA fyfan va kul! Jag rider ju där annars, men de kommer bli så jävla kul när klassen åker ner dit och rider :D Kameran hänger nog med då med!

Vafan plugga ronja!!

Haha klockan är redan sju och jag har inte ens börjat plugga än? Måste läsa boken och råå plugga spanska.
Aja NU får ja sätta igång!!
Dö böcker, dö.. :(

True rebellion


I skolan och ser film

Sitter i skolan nu i en liten bio sal och ser nån film, V for vendetta heter den, om en halvtimme får vi lunch och ja är hungrig! Slutar vid ett tror jag,
Aja tudelooo


Dagens

kofta - H&M
Tunika - från vikingamarknaden
Stretch jeans - Gina
+ skinnjacka & stjal!  :)

Måndags ångest

(ang. inlägget igår, så åkte jag till sist till fille när de va påväg hem, as you knoow ;) )
Uuusch va jag msåte sätta mig och plugga massor nu.. Prov i spanska på onsdag, inget litet prov heller! buhu :(
Skulle igentligen blogga när jag kom hem fötut, men kom hem senare, eftersom när ja bytte buss i ytterby station så kunde inte chaffören åka nån vart? Eller bussen bara stog och varva och rörde sig typ inte, bara rulla fram as segt. Så stog där ett tag, men sen så gick jag hem resten av vägen.
Så senare när jag va hemma en stund så kollade jag på klockan efter tag och märkte att den redan var sex, så fick rusa ner till stallet då! Lägger upp outfit snart, senare ska ja ta ett bad och fixa naglarna och sedan plugga, har ju lång sovmorgon imon, hihi! :)
En bild från idag

Inga gillar söndagar

Är hemma och gör ingenting, bara legat hemma hela fucking dan och väntat på min älskling, men nu kunde han inte åka till mig för han skulle till sjukan eller något sådant?, imorron bitti. Så får kolla på film själv ikväll, ååååh han skulle ju vara häär. haha känner mig väldigt besviken nu, eftersom jag måste plugga massa i veckan med.
Skola imorgon, va roligt...! Har iaf pluggat klart inför kvällen, vettefan va jag ska göra, ingenting, som på hela dan?
Nä vilket emo inlägg de blev men, Inga gillar söndagar.




What makes you beautiful


Shrek 2

Ligger hemma hos älskling nu och kollar på shrek, han är och jobbar, men han kommer snart hem :) Vet inte om jag ska sova här inatt eller hemma, om j ska med dom till hans farmor och farfar, jaja får se hur det blir. Måste plugga som fan också, fy orkar inte..  Blogg.se appen suger ju verkligen, så fick surfa in på blogg.se ist, me inga bilder

Grattis älskling!! ♥ ♥

(Gjorde ett blogginlägg från mobilen förut, med de vill inte komma upp?!)

Men va är det för dag idag? Det är väldens underbarastes födelsag! Nu blev han äntligen 16 :)
Massa grattis och hundratals pussar och kramar från din flickvän, du är bäst philip ♥
Sitter hemma nu, började 10 idag, och slutade vid 11. Skulle igentligen ha idrott också, men sov ju hos fille så glömde kläder, bra där! Så gick till expert en snabbis angående min hårdsik, och det går nog inte och rädda det som är på den :( så får försöka formatera om den.. Men sån tu är så har jag ju massa bilder på bloggen och på fb, så några bilder av alla tusentals bilder jag har så räddas några. Men inga låtar, filmer eller videoklipp. Vissa av videoklippen har jag kopior hoss pappa, men vissa inte :(
Efter de så åkte jag upp till um en snabbis och bokade tid. Nu så ska jag ta något o käka, sen städa mitt rum lite och mublera om, hihi! :) Senare åker jag nog till bebis och fortsätter och fira hans dag :)
image descriptionimage description
hihi, min lilla plutt ♥
Det finns inga ord för hur lycklig jag är med dig.
Det käns som om det var igår vi blev tillsammans för andra gången, t.o.m första..
Du betyder allt för mig, och du kommer alltid ha en mega stor plats i mitt hjärta, det är du som får de att slå lyckligt. Jag älskar dig så mycket, mitt hjärta ♥

heeeeeeeej alla gladaaaaa!!

jag heter roonja , och jag ska nu rösta på någon i min klass tidslinje! ojojoj , vad mysigt... ;$ jag vet inte vem jag ska taaaaaaaaaaaaaaa :D pussssssssssssssssar hörs sen!! :D

här är då marina den fina som hon då kallas! ;)

Gottigott!


Haha waaaa

Haha detta kommer jag nog inte vinna...


Segt med bloggning idag

Idag blir det väldigt dålig uppdatering, får ta och försöka och komma på något och blogga om.
Har iaf suttit här och försökt få igång min hårdsik, men för mig har den gett upp :(
Ska kanske gå till expert imorgon och kolla om dom vet, och hur mycket det kostar att lämna in den, vill INTE förlpra allt på den!
Hade tänkt att möblera om mitt rum idag, men tar det en annan dag istället. Åker till älskling imorgon kanske driekt efter jag slutat efter jag varit på expert, eller så åker jag hem imellan. Han fyller ju år på fredag, så åker till han och sover där imorgon :)
En liten dålig bild på oss för några veckor sen :)

På hästryggen

Gör ett litet blogg inlägg nu när jag skrittar fram lite, tänkte föra ett innan ja red iväg, men glömde av det :)


Bild på oranga Master :P

 


Mot bussen strax

Jag kom typ precis hem från skolan, har ätit lite och ska snart dra mig mot bussen och åka till älskling och rida.
Tänkte först att jag skulle skynda mig, men får ta 15 bussen till han, så kan chilla lite.
Tog jätte snabbt nyss lite dåliga outfit bilder ;)
hihi, nuudlar (L)



gose snuttan!

Need for speed

Ligger hemma i min säng nu och kollar Jersey Shore, är såå himla trött. Ska bli riktigt härligt med lång sovmorgon!
Förut vid 17 så råka ja somna med datan i knät, och sen ungefär en timme efter, så vakna jag och fick rusa med att ta på mig och gå ner mot stallet, haha.
Men nu ska jag ta och spela lite Need for speed, så jävla kul!  Är så seeg idag, så blir ingen rolig uppdatering, puss

Trött i skolan

Sitter i skolan nu på våran första lektion, är jätte trött! Usch ja orkar inte skola :( slutar denna lektionen om typ 20 min, våran lärare claes bara pratar och ja fattar hälften, haha åå ja vill sova! Men nu efter 263849514 år ska vi jobba.



Marreparre


Ute och luffar

Sitter ute nu med fille o några till vid maxi och bara luffar och har as trååk, de e kallt o jag vill hem.
Jaha as tråkigt inlägg, hejdåå



Söta va

 


Godmorgon!

Nu har jag och älskling varit vakna i någon timme. Han åkte hit igårkväll :)
Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, får se vad vi gör, slappa eller något :) Fille ligger nu med lille missen i knät o myser, gulligull!
2 bilder jag tog igår

Kolla vad mamma och bror kom med hem förut..

Se vad för liten krabat som kom hem förut! Gud så söt! Jag har alltid tyckt Whiskey är lite liten, men sen när denna kom, jävlar va stor hon blev då! haha, och hon bara fräser åt henne, lilla stackarn, hon vill ha sällskap me en till katt, hon är van att vara vid många katter. Det är en hona, så bara komma på något bra namn :)

1 Oktober (tidsinställt)

Jisses! Det känns verkligen inte som att det redan är oktober! Jag började la skolan nyss?
Skrev ungerfär samma mening för exakt ett årsen i bloggen ;)
Bilder för exakt ett årsen

Lördag

Hej på er. Sorry att ja inte uppdatera mycket igår, hade lite brottom efter ja hade kommit hem från stan. Skyndade mig med att göra klart projektet och lämna in den, sen fixa mig snabbt och så körde mamma ner mig till kungälv där ja träffade Philip och massa mer. Va inte ute så länge, och hade kanske världs kul, men helt okej va de iaf ! :) Men de är alltid trevligt att träffa nya människor!
Åkte med fille igårkväll, och förut så åkte jag hem igen. Ska snart gå ner och köpa lite godis, solen skiner ju idag! Så tar med kameran och tar lite kort :)
Men ska ta och duscha lite snabbt nu, går inte ner med mitt hår hur fettigt det är nu, pussar!
Bilder jag tog innan jag åkte igårkväll, sicket gosigt väder alltså!