31 Maj 210

Det är ganska sjukt, att set redan har gått 2 år, 2 hela år sedan jag och Philip blev tillsammans. Ändå så känns det som att de va jättelängesen jag gick i 8:an, men jag minns så väl våra tider. Sånna roliga saker vi gjort, och det har gått så fort! Åh vad jag är lycklig med dig, klart att vi har våra tjafs ibland. Men vi blir alltid så fort sams igen. Även om vi hade ett uppehåll ett tag, av en ganska ovanlig sak tror jag, så känns det ibland som att de uppehållet aldrig varade.
Så idag är det våran "2-årsdag", blir inget speciellt firande idag, men till helgen så får vi fira det på ett eller annat sätt :)

Jag älskar dig sååå mycket hjärtat 


image description

En vecka gammal varelse

Har inte tagit mig tiden att berätta. Men för en vecka sedan så fick äntligen pärlan (som står i samma stall som Azzim) sitt lilla föl! En liten kaxig hingst ;) Han är så söt verkligen, springer runt och bockar som bara den.
Hade inte tatt tiden att fota honom, därför så väntade jag att berätta det :)

Men tog några snabba mobilbilder förut, visst är han fin? :D


Hejdå vännen..

Gud va jag kommer sakna dig din gose. Nu kommer de ju inte komma någon springandes till dörren när man kommer hem. Men du kommer få det mycket bättre där du hamnar och vi kommer o hälsar på snart :) 

Dossy 



Bilderna från Karolin ridlektionen



surhäst och väldigt fula ben (man skulle ha så långa läder)

Tiden rinner iväg!

Ojoj, klockan har blivit mycket! Ska gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna nu och sen får jag allt somna, hehe godnatt på er!
Har fixat lite tidsinställt, och imon ska jag och fille antagligen till stan, så kanske bussar på bilder innan vi åker.

SWEET DREAMS !


Karolin ridnings träning

I helge så va jag och min syster med på något roligt. Vi var med på en Karolin ridlektion nere på Mariegård och fick lära oss dels om Karoliner, va de gjorde lite historia och utrustning. Sen så fick vi då lära oss rida som karolinerna gjorde och komandon och regler osv. De red ju då alltid bara med en hand då de ska ta upp svärd, pistol och annat på hästryggen. Så de va lite som att skriva med vänsterhand. Det gick väl, men lite knep att få till det :) Vi red dock mest med två händer under "genomgången" om man kan kalla det det. Men sen fick vi testa på lite fritt själva och så visade de mer osv. Och kul var det! Ska nog vara med på mer träningar, och bli medlem i själva gruppen för "karolin ryttare". Då de hästarna va lite svår ridna än vad jag är van vid, så kanske jag kan ta med Azzim på träning. Det hade varit kul! De va iaf intressant att lära sig om det och om jag blir duktig på det kanske jag nångång dyker jag upp på sån uppvisnig? :) Min pappa är med i det och skjuter kanoner, så han blir jätte glad när vi lär oss också om detta och är med, haha ;)

Snor lite biler från pappas fb så ni ser lite va det e för nått jag snackar om :)


En bild från lektionen i söndags, mer bilder får ni imorgon!


Dagens för Azzim ;)


Live my life

Ny vecka, nya tag, nya äventyr osv..

Ligger nu i min säng och har redigerat massa bilder. Väntar alltid med att blogga när jag kollat fb, läst bloggar, lagt in bilder, redigerat dem, sen kan jag börja skriva! Haha seg som vanligt. Har varit hemma i några timmar efter jag vart hos Azzim. Blev ett litet pass i paddocken idag. Och vädret blev perfekt idag! Inta för varmt eller kallt, och solen låg inte på hela dagen heller. Dock så kommer ju veckan framöver om inte mer bli regnig, kall och tråkig. I juni kommer det vara runt 8-15 grader?! Fyyyyy. Hoppas denna goa värmen kommer snart igen! love love

Kommer fixa lite inlägg här nu, haha ä helt dött här under helgerna..


2 bilder från idag, härlig känsla. Finaste killen 

New hair

Här får ni lite bättre bilder på håret,det kanske inte är jättetor skillnad, men jag ser det och sen kommer de blekas så mycket mera under sommaren :3





Gillar dock inte de oranga nyanserna som kommer fram ibland i olika ljus och i redigering, hade tänkt att först färga det mer askigt, men vågade inte riktigt det :)

Mera bilder på småttingarna

Lite mera söta bilder på kattungarna, enjoy ;)


Lite ändrat

Ska åka in till kungälv nu och åka med Niina och syster hem till pappa, så sover där inatt så hämtar fille upp mig imon, så helt okej blev det väl idag! :)


tagen nyss

Tråkigaste fredagen

Sitter hemma nu och gör ingenting. As seg fredag! Hört me några, men de gjorde nått annat och fille tälta me nåra och de får inte plats i tältet, så e det strul hur jag ske hem ikväll och blablaaa. Orkar inte ta allt i detalj.  Men men, får vara hemma idag och kolla film o så då, imon blir det lite roligt hoppas jag! 



Äntligen!

Förut tog jag äntligen mig tiden att färga, eller ja slinga håret för er som listat ut att jag skulle. Först fick jag lite små panik när jag såg det innan ja sköljde ur det. Men nu är jag hyfsat nöjd! Klart de kunnat bli myyckeet bättre, men helt ok!


Bättre bilder får ni ikväll, nu ska jag till Azzim!


Fredag!

Vaknade vid 12 idag, föör sent :( Inte bra och sitta uppe för länge vid datan när de är sånna här dagar, även om ja somna bara runt 1.
Jaja, ligger ute nu i solen, lyssnar på musik och svettas!! Helt sjukt hur varmt de har blivit :)) Hela helgen är värmen kvar, sen så blir de svalare igen :(  Men känner lite på mig att sommarlovet kommer vara döö hett! Inte långt kvar nu!
Men ska nog å in snart och fixa iordning frukost. Haha för när jag vakna och såg hur mycket klockan va så gick jag upp ur sängen i kisande ögon, snurrande huvud och la mig i hettan här ute och tänkte somna om, men de gick inte så bra, svetten bara rann..   Ska gå och käka nu, puss



Kattungarna ca 19 dagar gamla

Jag döör så söta dom e! Fick jätte söta bilder på dom, så här är en bildbomb :)

(De första bilderna är tagna några dar tidigare)






Alla är inte världens bästa bilder, men jag lägger upp lite fler imorgon. Nu ska jag sova! Godnatt 

Förkyld?

Jag har dragit på mig en jobbig förkylning :( Ingen aning om hur, men idag har det bara blivit värre och värre, hostar och slemmar och snorar. Roligt nu när sommarvärmen är här, lite ansträngande att  vara ute i hettan med täpta bihålor. Fyy detta vill jag inte ha nu!! Men skönt att jag är ledig imorgon iaf, så det är helt ok ;) Så ska ta det lungt imon innan jag ska åka och rida Azzim. 

(update; jag har nu hållit på med detta inlägg i flera timmer, samtidigt som jag har gjort annat)

Haha, ska alltid ta sån tid på mig att få upp inlägg på bloggen när de är lite sådär med idéer. Men på tal om ingenting, igår så åkte ju vi ut till havet. Älskling följde också med, men vi åkte faktiskt ut med båten en liten sväng, fy så härligt! Efter vi varit ute en sväng så stannade vi kvar på bryggan en stund och fika, och Fille och min lillebror bada (!!). Fyyyfaan! Hahaha doppa till mina knän, och de gjorde ont i benen för de va så kallt de typ domnade, haha mes e jag. Dock fick då samuel typ panik för de va så kallt, haha :P Vill ni se liten film på det? ;)
Sen så åkte jag och Fille direkt till stallet. Blev en härlig kort barbacka ritt i paddocken i shorts och linne. Azzim är såå mysig va!  Övade mig att hoppa upp sådär smidigt barbacka hur många gånger som helst, som gick la sådär.. Men det gick väl till sist :)) Fille den jäveln gjorde de två gånger, satta det båda gångnarna, på en maxad D ponny.. 
Men iaf poängen va att Azzim kan stå så fint och chillar på't att vi (jag) hoppar och klänger på honhom, hihi gose :)

Det blev en massa text, slänger upp lite härliga bilder från igår :)

image description
image descriptionimage description


image description


Kungälvs crusing 2012

Lite bilder från i lördags! ;) (Mer hittar ni på min fb!)



Stek i solen

Godmorgon på er! Som rubriken säger så ligger jag och steker i solen, ännu bättre väder idag, helt blått på himlen och sjukt varmt! Idag ska jag åka ut till båten med mormor, morfar och lillebrorsan. Vi ska inte åka ut med båten, uan bara vara ute vid havet och hämta morfar, båten las nämligen i havet idag! Senare så åker jag till Azzim.
Jag ska snart duscha en snabbis innan, och vet inte om jag hinner färga mitt hår, skulle gjort det igår igentligen. Men åkte inte från mormor och morfar förrän över nio. Fick vänta på att fille skulle komma så, aja de blev inte riktigt som jag tänkt iaf ;) Men får se hur jag gör, ska duscha nu, så vi hörs snart!



Min favoritbild från i lördags på denna snygga Cadillac! Ni får se lite mer bilder snart. :)

Ut på promenix!

Går ut och tar en liten powerwalk, tar en bit i skogen, sen så går jag upp till mormor och morfar en sväng :)

Hörs sen!



Liten film från igår

Okej, här är en film från igår när jag promenerade med Azzim. Inget speciellt alls, jag låter efterblivet konstigt (som på varenda jävla video :p), haha men bättre än inget, så jag bjuder upp denna. Pratar lite huller om buller  och aa, inget övat direk. Men lite roligare är de iaf med videor i bloggar ;)


Kolla i 1080p!! (HD)


Sooolar


-


Sommaren är här

Hej igen! Haha jag suger på att uppdatera.. Men jag har gaft en bra långhelg iaf, som har gått galet fort!
De e så skönt att sommarvärmen är här nu! De e sjukt hur varmt och kvavt det har varit idag! Och de kommer hålla i sig hela veckan, göttmos :3
Idag har de vart skola, hemma en stund och varit hos Azzim. Gick en liten snabb promenad med honom, hade tänkt rida, men det började åska. Och de närmade sig fort, så de va ingen idé att rida om ja skulle få vända, som ja antagligen gjort. Men de blev en mysig promenix iaf! Men jag ska ta och sova nu, imorgon ska jag ligga i solen och jobba på värmen för första gången i år! & fixa lite annat smått och gott :)
Kan också snartta och visa upp lite bilder från Kungälvs crusingen i lördags.


3 mysiga bilder från idag, filmade också lite, den kanske visas också :)





Summer Inspiration


Bad update

Som rubriker säger så har jag varit dålig här idag och igår. Men har inte orkat, eller haft så mycket att skriva. Va för övrigt i stallet igår, sen kom älskling till mig och sov här. Förut åkte han iväg på kalas och jag har varit hos Azzim en snabbis och fixat. Har inte ridit idag, för de blåser och de regnar. Så inget mys väder att rida i, och Azzim blir väl rädd för det mesta när de blåser så.

Men jag ska kolla på en film nu, The vow (älska mig igen) blir det, så ska hitta något gott o käka till :) 


Instagram

Glöm inte att ni kan följa mig på instagram. Där lägger jag upp någon/några bilder per dag som inte alltid kommer upp på bloggen ;)
ronjatuores heter jag där


A cinderella story

Ligger och kollar på a cinderella story nu, är så himla trött. Råkade somna förut, men min syster ringde och väckte mig och skulle bara hämta en sak.
Ska snart ta och sova, och ta en go och låång sovmorgon!


Flowers


Shopping från i fredags

Detta fick jag med hem från stan i fredags, jätte nöjd!


Spetstopp från Gina 99:-
Slitna shorts från Gina 299:-
Svarta jeans från gina (haft innan, men de gick sönder, men de är så sköna!) 299:-
spets trosor från Cubus ca 50:-

Ledig resten av veckan!

Åh va skönt att vara ledig nu resten av veckan! Dock så har jag ganska fullspäckat, eftersom Anna är i turkiet så tar jag Azzim lite extra. 

Så här ser resten av veckan ut för mig:

Onsdag: Azzim, fixa iordning rummet och lite annat kanske?

Torsdag: Azzim, softa? Kanske ut på powerwalk

Fredag: Passa min lillebror, så han åker kanske med till Azzim, då får han ha hand om kameran ;) Träffa älskling

Lördag: Kaaanske Azzim på förmiddagen en snabbis. Kungälvs crusing!!

Söndag: Jobba..


Ja såhär ser restan av min vecka ut, blir ingen sofdag alls för mig i veckan. Men de är väl bra.
Imorgon så ska jag ju till lille Azzim, då blir de ett arbetspass i paddocken för både honom och mig, om vädret inte är på topp så kommer inte det hindra det. Det ska inte blåsa nått alls, så nu ska han få jobba lite mer. Han har fått tatt det lungt det senaste från min del iaf.


Tell me how to get back to the summer paradise with you

Fyy, när ska det igentligen sluta regna? Red ut idag en liten stund i regnet och blåst. Kallt och trist och kommer få stå ut med det lite till denna veckan. Men får hoppas att sommaren då kanske blir helt regnfri? ;)

Jag ska snart göra mig iordning för natten, ska också sätta på en film jag laddat ner. Hade tänkt att fota de jag fårr shoppat, men gör det imorgon när det är ljust, bilder blir så mycket bättre då. Ska försöka få upp lite olika tidsinställda inlägg när jag är i stallet. 

Annars får ni gärna säga vad ni vill läsa, vad saknas här? :)




Måndag 14/5

Förlåt att jag inte har skrivit något här under helgen. Vet dock inte varför, har inte hänt något speciellt? Sovit hos marre, sen sovit hos pappa och innan sov jag hos min pojkvän. Hade i te träffat honom på nästan en vecka, så saknade honom jätte mycket!
Är hos han nu och ska snart ta bussen hem, sen ska jag åka till Azzim.

image description

 


Nu jävlar ska jag skärpa mig!

Efter detta, så jävlar ska jag ta tag i vad jag käkar och röra på mig! Har slarvat så mycket med det på sistone. Men bu vill jag ha förändring! Jag vill se skillnad i början av juni, jag ska det! Nu fan Ronja, beach 2012 here i come!

(till bion)

image description
image description
image description
image description

I stan

Är i stan nu och ser på när marre käkar donken. Och jag "hann" inte alls att uppdatera förut, sega som vanligt och sen så såg jag hur tiden hade rusat iväg och fick stressa. Så det blev fula mobilbilder. Efter bion kanske jag sover hos marina, om inte så åker ja hem till mamma, eller till pappa om det går på nått sätt.

Men nu ska vi dra oss, skriver sen!

image description
image descriptionimage description

Påväg till skolan

Sitter på bussen nu påväg till skolan. Slutar vid 11, göttmos!
Tog lite bilder hur jag ser ut, mer en smygtitt på outfiten, även om den sög :) Byter nog kläder när jag åker till stan sen.


Sweet dreams

Nu får jag ta och sova, ögonen börjar bli lite tunga. Godnatt, tagga fredag imon, fullspäckat! 




Summer Paradise

Denna låten är så härlig! Sommar rakt igenom och man blir så glad när man hör den :)
En mysig låt som kommer spelas flitigt i sommar enligt mig!



Hemma

Jag e dööööööööd. Nä, men trött! Kom hem för en timme sen när jag varit hos Azzim en snabbis. Jag fixade bara iordning allt och borsta han lite, ingen ridning idag. Piss väder och hann inte det.
Jag hoppas det är lite bättre väder imon, ska kolla det strax. Skola imorgon, och sen så åker ja och Marre till stan äntligen! Shoppat lite och sen biiioooooo! Wiihooo The lucky one 
Men ska strax duscha, sen blir de väl att sova. 

Imon ska jag allt fixa bra och lite roligare uppdatering ;)



Ett inlägg från 5 maj 2011

Här är frågor som jag svarade på för ett årsen, haha så roligt att läsa sånt här!




Har tråkigt på no lektion så.. ;)
STEG 1
Namn: Ronja Laila Therese Gustafsson Tuores
Bor: Hos mamma och pappa (om inte min pojkvän också;))
Ögonfärg: ljus blåa
Hårfärg: Ljusbrun, men ändras snart !
Skostorlek: 37/38
Höger eller vänsterhänt: höger

STEG 2
Skor som du bar idag: converse
Dina svagheter: tänker för mycket och ganska lättsårad
Rädsla: förlora någon jag älskar och småkryp!


STEG 3
Första tanke när du vaknar: fuck, vill soovaaa
När somnar du: till skola, vid 22-23

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: cola ftw
McDonalds eller Burger King?: Donken!
Adidas eller Nike : adidas
Choklad eller vanilj: choklad!
STEG 5
Svär du?: ja, det kommer ganska ofta
Sjunger du?: wherever i go :)
Duschar du varje dag?: nä  
Röker du?: njeeej
Gillar du skolan?: ja, men hatar plugg 
Tror du på dig själv?: oftast tror jag
Kommer du överens med dina föräldrar?: Ja oftast 

STEG 6
Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol?: jaja
Rökt?: ja
Shoppat?: yääs
Ätit en hel ask müsli?: nej, haha
Ätit sushi?: nä
Bakat?: vet ja inte
Stulit något?: nej, eller.. nej :)
Ljugit?: nee, de tror ja inte
Kysst någon?: jadå
Kramat någon?: aa :)
STEG 7
Har du någonsin
Däckat eller varit jättefull?: aa
Varit full?: Ja
Blivit kallad hora?: ja, but not seriously :D
Blivit nerslagen?: neej
Busring någon?: ja 
Gjort något som du ångrade?: aaa
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: ja
Kastat en sten på nån ruta?: venne, trore

STEG 8
I framtiden..
Några namn på barn i framtiden: vet inte nu
Hur vill du dö?: en fin död :)
Vad vill du bli när du blir gammal?: en gullig mormor/farmor som är med barnbarn, med djur och bakar haha :D

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: finns några
Antal CD-skivor du äger?: de vet ja inte
Antal piercings?: 4 i öronen, och i naveln
Antal tatueringar?: 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: venne , ett par gånger
STEG 10
Vad ska du göra i sommar?:  many many stuff!
Vad ska du göra i vinter?: usch, inte vinter snälla :(
När tar du studenten?: 2014 eller nått kankse
Vad gör du efter gymnasiet?: jobbar och flyttar hemmifrån!
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba?: ja det tror jag
Vad händer till helgen?: något riktigt kul hoppas ja ;D, sola iaf ;)
Vad vill du helst göra just nu?: fisa..

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän?: har :)
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: innan man känner den, så utséende osv
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: haha de vet ja inte?


I wanna dance, and love

Jag ska snart hoppa in i duschen en snabbis, sen så ska jag gå och lägga mig. Ingen sovmorgon imorgon och de suger. Nä men jag har det ganska bra om veckorna så ska inte klaga :)
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, sitter för övrigt på toa. Haha, sitter änna fast lite här med datan med musik på...

Okej, jag vet inte alls vad jag ska skriva, så detta blir nog sista inlägget för ikväll (Kan hända att jag fixar upp något litet senare)

Slänger upp en riktigt bra låt med. Man, eller iaf jag får sån liten dans kick av denna. Riktigt go låt, som Jennifer och Pitbulls förra On the floor från förra året. Den spelades flitigt av mig och fortfarande gör! Den tröttnar jag verkligen inte på, och jag tror denna låten kommer spelas lika mycket. Pitbull och Jennifer Lopez gör verkligen grymma låtar ihop!



Vårbilder 29/4


The lucky one

Jag har inte berättat att på fredag så ska jag och Marina åka in till stan efter skolan. Först så ska jag få shoppat en del, sen så ska vi se på bio, The lucky one blev det. Och jag lääääängtar! Vad jag har väntat på att få se den! Så frdag får gärna komma nu nu nu. Har också skjutut upp att åka till stan och shoppat, så ska bli så skönt att få köpt lite fräscha nya kläder. 



Godmorgon!

En pigg och gla tjej vaknade för ca en timme sen! Har nyss ätit frukost och gosat me kattungarna. Igår så råkade jag somna vid halv sju tror jag, så jag sov till halv tio tror jag. Sen så va jag vaken till 2 och somna sen. Så jag har fått sovit ut lite nu! :) Synd att de inte va strålande sol ute så man blir ännu piggare, ska senare till Azzim, och under tiden jag är där så kommer de regna. Blir en liten uteritt antagligen.

Sommar och sol  (bild från juni 2010)

Dags för lite förändring snart :)


Kattungar

Här är lite närmre bilder på kattungarna. Visst är dom söta? Så fina färger med!




Seegt

Sitter just bu utanför stallet och chillar lite, vill hem nuuu. Så är de så kallt ute, men sålänge det inte blåser och solen är framme är de helt ok. Är trött och nu börjar jag bli hungrig. Men slutar om en och en halv timma iaf.
Jaja hörs sen, pussss


SNYYYGG



notera Marilyn Monroe tatueringen :) om inte ja ser helt fel

Maj 2010 & Maj 2011

Kollade bak i akrivet och här är bilder för 2 årsen och 1 årsen under Maj :)
Och ja, de var så mycket varmare då :(

2010




2011

2011

Time to sleep

Snart så ska jag ta och sova, blev så himla trött nu. Upp 7 imon, så blir skönt att sova ut länge :)
Har varit hos Azzim, kom hem lite efter nio, blev bara skritta ut i bra tempo barbacka så han får ha de lungt och sträcka ut benen ordentligt efter träningverkan sen hoppning förra veckan. Tycker de e så jäkla kallt ute nu, blåser svin kallt! Och de kommer ju inte bli bättre väder heller.. vafan? De e Juni snart, då ska de vara 20+ !!


bild från i fredags

Nu håller vi tummarna!


Vår bilder

Tog lite bilder från bussen förut med iphonen, de blev faktiskt väldigt bra för att vara den! :)

(redigerade de i picasa3)






Fysatan så gott!

Sitter på bussta nu, har haft svenska som va min första lektion. Skulle haft engelska, men de e bra för de som ska gö muntligt. Så jag slipper den idag, så de e helt ok:) Ska ju ha matte om 3 och en halv timme, men nää den orkar jag inte vänta på. Senare så ska jag träffa fille så ska vi åka upp till pappas jobb och ett annat och kolla sommarjobb. Skit sent ute nu men trodde först ja skulle få säkert jobb på pappas, men får hålla tummarna! Jag har allt planer framför mig, om allt går som jag vill :)


Köpte denna marabou chokladen nyss som kommit denna sommaren igen. Så good!! Haha mitt beach 2012 går åt helvete, haha


Välkommen till världen!

Inatt så fick våran katt whiskey kattungar! 4 stycken, och hur söta som helst :)
Lägger upp bättre bilder på dem snart.

Uppdateringen kommer bättras snart btw!

 


Hahaha

Vem är du på facebook?


20120504-153014.jpg

På bussen till stallet

 

 

 


Har lite tråkigt

SENASTE:
Dryck: Vatten
Telefonsamtalet: Mamma
Sms: Mormor, haha
Sång du lyssnade på: Amaranthe – Amaranthine

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat någon två gånger: Har inte direkt dejtat någon
Varit kär: Jadå
Förlorat någon speciell person: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Aa, vaknat sittandes ett antal gånger med

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Vit
Svart
hmm

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja.
Fått ditt hjärta krossat: naee
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Njaa inte i år
Insett vilka som är dina äkta vänner: De vet jag inte
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.
Kysst en kompis: Nä

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Waa, msn va ett tag sen :p
Hur många barn vill du ha i framtiden: 2 typ
Har du några husdjur?: jaa
Vill du ändra ditt namn: Nä, men ska ändra att jag bara heter Tuores i efternamn
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade den, sen inget spec
Vilken tid vaknade du idag: halv 7
Vad gjorde du igår runt midnatt: Satt vid datan och sov
Någonting som du längtar till: Sommarlov, sommarlov, sommarlov
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: En del, också kanske utséende/kropp
Vad gör dig irriterad:  Falska människor/vänner, som vill sabba för andra, skolan, o andra småsaker

OM DIG:
Vad är ditt namn: Ronja
Singel/upptagen: Upptagen :)
Stjärntecken: Tvillingarna
Kille eller tjej: Tjej
Hårfärg: Just nu, ljusbrun
Längd: 1,62
Vad gillar du gällande dig själv: Envis, ganska noga, bjuder på mig själv, orädd, mitt hår, mitt pigment, mitt utséende ibland
Piercings: Öronen och naveln
Tattoos: Inga, men de kommer!
Höger eller vänster: Högerhänt

JUST NU:
Äter du: Nothing
Dricker du: Vatten
Är du på väg att: Plugga, städa lite, sova
Väntar du på: Mamma ska komma hem så jag kan äta

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Vet inte, bååda :)
Kramar eller pussar: Båda! Men jag älskar verkligen att kramas och känna ens kärleks kropp mot en, så mysigt!
Kortare eller längre: Längre
Yngre eller äldre: Spelar igentligen ingen roll om man hittad den rätta och mogna, men klart inte flera år yngre. Men om ja ska välja så äldre
Romantisk eller spontan: Lite blandning är ju alltid bäst
Snygg mage eller snygga armar: Armar
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!
Känslig eller inte: Känslig
Ragg eller förhållande: Förhållande helt klart

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Nej
Gjort något sjukt spontant: Har jag väll
Haft sex: Ja
Krossat någons hjärta: Hoppas jag inte
Dissat någon: Ja
Gråtit när någon dött: Ja
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja, både min pojkvän innan och andra innan honhom.

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ja
Mirakel: Aa, de kan va häftigt
Kärlek vid första ögonkastet: Kanske
Gud: Nee
Att kyssas på första dejten: Jadå
Änglar: Nee

SVARA ÄRLIGT:
Varit otrogen: nejnej
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej!
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja
Vad kan du inte "leva" utan: Mat ;) hehe, Familj, vänner, pojkvän, musik, djur, lov 
Har du svarat ärligt på dessa frågorna: Ajemen :)




Dåligt!

Förlåt för så dålig bloggning, blir väl snart som vanligt! Ska se ponnyakuten nu och kanske försöka plugga matte senare, sen ska jag sova.