Powerwalk!

Nu har jag haft i 2 olika ansiktsmasker, och jag har inget för mig, så jag kan lika gärna ut och röra på mig! Tvekade först, men tar en powerwalk upp till mormor som ska köpa 2 bingolotter va mig så :)
Bloggar mer ikväll

Yesterday & today!

(inge vidare bra bilder, men jag får bjuda på dom)


Gårdagens:

Idag:


3 riktigt goa år

Alla dessa fina minnena, allt kul vi har haft, alla goa vänner och att det nu är slut :( usch, gud va jag kommer sakna tiderna, thorild, våra mentorer men mest av allt klassen ! dessa 3 år har gått fortare än något annat! Nu när man börjat mimers känner ja lite ändå hur jag kommer sakna klassen :(  Men de blir väl bra på mimers iaf!
Tack fina vänner för dessa 3 åren, de har varit så förbaskat jävla roligt! ♥
Klass 7C - 9C

I saw an angel become a devil

Förlåt att jag inte skrivit något här denna veckan, har varit hos min snuttepojk och han har varit här osv.
Men slutade skolan kvart i elva idag, inte alls fel! De gör vi varje onsdagar, men det kommer bli ändringar i schemat, men dock förbättringar! Älskar vårat schema, bättre får man leta efter ;)
Så jag har varit hemma, tog snabb outfit bilder igår, så kommer både från igår och idag snart :)
Håller fortfarande på att göra klart ett väldigt långt inlägg, men min hårddisk funkar inte nu, men jag tror jag kan göra klart den ändå, så den kommer nog idag. Inlägget hade kommit upp för länge sen om inte min hårddsik krånglat! :@
nån random vacker bild

Tired girl

fyfan va trött och seg jag ääär! Hej förresten!
Idag jobbade jag ju, usch va jobbigt. Igår så åkte jag och fille hem till mig, så va han här medans ja jobbade, haha :) Men han åkte ifrån mig förut :(
Imon är det skola igen, är inte ALLS peppad på det, helgen gick ju fan skit snabbt! :o  Men ska ta o sätta på nån film och sova sen så somnar jag iaf. Även om vi har sovmorgon, gossigossi ^^
Skit tråkigt inlägg, men något idag i alla fall :)
Min jävla balle hårdisk funkar fortfarande inte, har försökt fixa den i 1047656839 år, och ja lovar att jag dödar någon om den krachar och jag förlorar allt på den...! Men den säkerhetskopierar nu iaf, sen så vet ja inte om man kan formatera eller något? buhu, peter hjälp mig!!!


låångt hår! Nu får mitt hår växa fortare!

MINI OREO (L)

bara ääälskar! ♥
tidsinställt

nu rullar vi iväg!

nu så åker jag hem till fille en snabbis, sen tar jag bussen hem vid elva :) Lite småsegt att jobba imon, men aldrig fel att tjäna mer pengar! Och jag längtar stort till nästa vecka, när vi får skoldatan och jag köper min efterlängtade grej :D
Hörs nog ikväll!

saturday

Förut så vaknade jag av att pappa ropa på mig och sa att Philip va i telefon.. haha. Men klockan va ett då, så jag kune lika gärna gå upp ;) Det regnar mycke nu, kanske gör det hela dan? Och åska gjorde det förut med. segt med sånt väder, men ska åkahem till mamma sen för ska upp och jobba imon. Kanke träffar snutte senare med! :)
från igår när jag givk hem från bussen i den kvava värmen!

Min hårddisk funkar intee!!!

Min hårddisk funkar inte! och den kraschar, fml om den gör det :o , har inte något av alla bilder och videor och så sparat nån annan stans :( :(
men ska se om peter kan hjälpa mig imorgon!

Suck

Sitter på busstationen just nu och väntar på min buss till pappa som går om typ en timme? Haha gött De jag skulle köpa va de slut på lagret, så i mitten av nästa vecka så! :) Har inget mer o skriva så, pussar på era tuttar !

Nytt köp idag!


Dagens!

+ skinnjacka :)

News!

Detta fick jag med hem igår!
Tunika - Gina tricot, rea 49:-
Ny skinnjacka! - Missay 600:-
Svarta byxor - Gina, 299:- (orkade inte ta av mig dom)

Varmt!

Hejhopp! Förlåt för min sega uppdatering nu när jag sovit hos fille, och han sov här igår ! :) Vi åkte in till stan igår så köpte lite som ja lägger upp snart, och Kenza va ju i Nordstan igår, jätte kul och se henne i verkligheten faktiskt! tog lite kort på henne och Andreas :)
Men nu idag så blir det nog massa uppdatering innan jag åker ner till stan och fixar en grej :) Senare åker jag hem till kära papi!
min hårdisk cpar :( , så blir mer bilder senare!

Instagram!

Jag har också fixat att jag har instagram nu! Där man delar med sig av sina bilder osv, ser lite ut som fb, men med bilder. Så ni med iphone, följ mig gärna. ronjatuores heter jag där! :)

Hos älskling med huvudvärk :(

Jag är nu hos min snutte, eller jag har varit här hela dagen faktiskt, och nu sover fille, och jag pillar på iphonen och ser på tv :) Men har huvudvärk! Usch va jobbigt :( Imorgon så åker jag och älskling till stan, gött så får jag köpt lite , och kanske gör en sak till men får se hur det blir :) men de hade varit gött o få gjort det imon! Men bloggar mer imorgon, får la försöka väcka fille så vi lägger oss i sängen, godnatt på er ! <3

Gå till bussen!

ja nu ska jag ta och lunka till bussen och ta in den till kungälv och möta upp Fille och antagligen Felix och några? :)
aah sen drar vi hem till fille, har hållit på och göra ett inlägg, det kommer bli låååångt så gör klart resten sen! :)
bild från 9:an nån gång, ååh thorild, 9C ♥

andra skoldan avklarad!

Tjena Tjena! idag kom jag hem vid halv fyra, vi slutade vid två idag. Idag har vi bara gått runt på guide o så på skolan och lekt lekar med 2:orna, haha :p
Men klassen verkar helt okej och så, men de blir väl ändringar o så, får se hur det blir sen :)
Ganska snart ska jag cokså till älskling och rida Master, senare åker jag hem med mamma. Jag tror inte jag orkar och hinner ta outfitbild idag, men de kommer imorgon!
Nu ska jag ta och göra nudlar! hihi mumms mumms! :)

stallet nu!

Nu är jag och älskling hemma hos mig, så nu drar vi ner till stallet! taggad nu inför dressyrlektion, hihi :)
Första dan i skolan idag gick fint! kanske bloggar mera senare, hejdå sålänge!

fuck my life..

Fan titta va jag va smidig och tappa min mobil på asfalten här om dan, så fucking glaset spricker!! buhu :(
hur länge har jag haft den..? i-2 veckor? haha :( men bara att lämna in den, men jag klarar mig för den funkar fortfarande iaf! :)



Dags att fixa sig inför morgondagen

Hej! nu är jag hemma hos mamma, ska snart ta och hoppa i badet, haha får snabba mig lite klockan börjar bli mycke. Men ag och älskling drog in till kungälv förut, eller vi körde runt överallt me några och träffa mer folk, så åkte hem förut vid tio. Imon är det ju skola, så ska fräsha till mig nu ikväll och så tills imon.
Förlåt för min dåliga uppdatering, men nu när skolan börjar då blir det alltid bättre! ;)
Nä nå får ja snabba mig, puss!

Detta handla jag med mig förut! + tuggummi som är ett måste nu när skolan börjar, haha ;)

snart kommer snutte hit

Ja, blev lite ändrat, philip ringde nyss så snart kommer han hit :) Då slipper jag va själv när jag ska se film så får han mysa me mig, hihi ♥

Hos robin - mobilblogg

Just nu sitter jag och fille hos robin med några fler pojkar och ser på nån film? Hade hoppats att de skulle hända nått ikväll, inte hänt något typ :( Men sover hos fille inatt och imon åker vi nog till stan, behöver få köpt lite grann :) en nu skinnjacka bl.a., det är ju fan svin kallt ute :( Pusshej!

suttit inne hela jäävla daan?!!

herregud, jag har bara suttit inne hela jävla dan idag! Varför hittar jag inte på något, eller träffar folk?!
Haha, ibland hatar jag mig. Men jag har hållit på o fixa lite saker o så, ska försöka fixa bloggen ordentligt snyggt ikväll! hoppas jag blir nöjd bara ;)
Men planerar också lite inför imon, då jävlar ska jag och tjejorna uut och ha kul! Passa på innan skolan börjar, ångest! :( Men de ska bli spännande o så, och då blir de ordentlig träning och ordning på det mesta :)
Och jag märkte en sak nu! klocka är inte ens tio och de är knallmörkt ute! Man märker att hösten är snart här, det är ju inte ens varmt längre :( , och de suger balle.
kan bjuda upp en gammal bild som är tagen för ganska exakt 2 årsen. haha herregud..

vaken nu

Gick upp ur sängen vid halv 2 eller något tror jag, så åt lunch till frukost nyss, haha gotttgott.
idag vet ja inte vad jag ska göra, kanske går ut och promenixar senare,
Men vi hörs sen!
ska ta och fixa mina naglar me nån go färg me :)

Godnatt!


brunette bild

Bilder från i lördags

Här kommer lite söta bilder från lördags! bjudande och "lyckade" bilder, haha :D
haha !
hahaha gryym


haha emma?
that's the way aha aha, i like it! aha aha (8)!





men vad gör jag? hahahha


emma såg nått stjärnfall








Länktävling

Jag är med och tävlar om en länkning på Maries blogg!
en söt tjej med mycket bra blogg! ;)
www.duvetmarie.blogg.se

Home!

Har varit hemma en stund nu, älskling skjutsa hem mig efter vi varit hos fusksolen, så har fått mera färg nu! :)
när jag kom hem så hade jag fått brev från mimers lite info osv. Men kom inte i samma klass som emma, josse, emma m.m som ja ville, buhu :( Men de blir nog bra hoppas jag! :)
Senare så vet ja inte vad som händer, kanske träffar nån en snabbis? Ska planera lite grejer me tjejerna innan skolan börjar. Måste in till stan med och köpa lite nytt o fräscht!

@hos honey

Hej! Ville bara säga att ja fortfarande bloggar, blogga inget igår tror ja? Men igår så åkte fille hem till mig och hängde med mig till stallet me, men så hade vi teori..! Haha de va ju kul ;) Men de va väl bra, planera termin osv :) Han sov iaf hos mig, sen så åkte vi hit förut så jag red master :) Men bloggar nog imon när ja ska hem efter ja solat tror ja, så tråkigt att blogga från mobilen för ja kan inte lägga upp bilder?! :(( Byebye

drar nu

Nu väntar fille på mig, så nu åker vi till han, eller vi ska träffa daniel och david med. Hann inte lägga upp bilder eller nått nu, kommer imon kanske! pussar på er!

Mobilbloggar i väntan på den jävla bussen

Sitter nu i komarken och mobilbloggar, väntar på bussen, missa förra med några jävla sekunder! -.- Bloggar mer sen när ja e hemma, lägger nog upp bilder sen igår. Senare ska jag träffa Philip med. Och min mobil dör när som helst, åååh helvete :( lovar PMS eller nått, fuck mensvärk me! Hejdå

Nytt !

Ändrat designen , hoppas den blev bra, men lovar jag kommer tröttna. haha :(
Men va tycker ni? :)

Snart drar jag!

Snart drar jag och träffar Emma, Josefin & Jessica! Vi får se vad vi hittar på :)
Såhär ser ja ut idag, jag tog en mobilkamera nu, så de blev konstigt me färgerna, så försökte fixa de lite, men de fuckade bara sig. Därför har ja en ruta för fejset på en bild & de andra kanske lite över redigerade ;)
Mobilbloggar nog senare!

godmorgon eller nått

Förut vakna jag kl 14 (!!) ajjdå..
Jag ska snart ta och hoppa in i duschen och ta på mig kläder o så. Sen träffar jag kanske emma eller något :)
Skriver mer sen, lovar ni får outfit sen. Ska nu fanemej lägga ut mera sånt!
gammal bild

Godnatt!

Nu ska jag nog ta och sova, eller nää sätter nog på en film. Men kommer somna väldigt snart.
Uppdaterar när ja vaknar imon, sleep well sunshines! :)

we love friendship

har länge tänkt ladda upp lite bilder, när jag vart me kompisar och så, men de har aldrig blivit av, och de går ju upp och ner med hur jag bloggar haha :) Men slänger upp lite nu!
Jag , philip och några fler pojkar va hos Tobbe och chilla, lyssna på musik osv. Och åkte in till kungälv och käka på donken samma kväll (haha...)



fiskedags, david och fille


Haha, Rille som somnat :)


haha söta Marina me våran goa Melon vi köpte, hahaha :D


Pictures from the stable

Tog me kameran och tog lite bilder i stallet förut, så lägger upp lite för er som vill se ;)

masse ^^


det fick bli en ruta där


hihi, såhär fin blev han förut :D



Best thing i never had

Hej på er! Hur e läget? :) Själv så är det väl bra, lite trött. Red Master förut och igårkväll så åkte jag till Emma och josefin så myste vi till Harry Potter jag, Emma, Jessica och Josefin :) Jag och Emma somna sent, så sovit i 5 timmar eller nått så lite trött e ja ;) plus de vaa ganska varmt idag med, med de är skönt att de är det för en gångs skull. Emma o jag va ute och stekte i solen i nån timma förut, sköönt!
Men, tänkte att jag kan keep on blogging nu. När de är lungt och jag mår bättre. Haft lite sug att blogga nu med :)

PAUS

Jag gör en ploggpaus ett tag nu, det har blivit lite jobbigt just nu.. Jag återkommer när mer saker hämnat på "plats" och de lugnat sig. Om det bara kunde bli bra, som det var...
Ta hand om er, puss! ♥


Movie - mobilblogg

Sitter och kollar på nån häst film hos Fille nu med hans föräldrar och Johanna :) Fille ville verkligen inte se den så han ser på någon annan film, känns jätte dumt men jag ville se denna filmen , och den är ganska bra :) Men den är snart slut, så ska gå upp till älskling snart och mysa me han så sätter vi nog på nån film som båda vill se, haha Det går inte, eller jag kan inte ladda upp nån bild än :(

It's friday, friday!

Hej! Kom precis hem till älskling. Har sovit hos marina innan, så han inte blogga innan jag åkte som jag tänkte.
Sen så ska jag nog upp och rida Master, hoppas de inte regnar mer sen bara. :) Sen blir de väl fredagsmys me snuttegrisen , hihi
& nu är de så att ja har faktiskt köpt en ny mobil :D Iphone! As gött med ny mobil nu! Köpte Marinas 3gs för hon ska köpa sin brors iphone 4, så hon sålde den för 2500, så varför inte passa på? :)
& så blir det ju jätte bra när jag kan blogga ifrån mobilen osv ;) Men jag har inte kunnat göra det än, hitta ingen blogg.se app heller, men får hoppas jag kan ändå!
Men ha en mysig fredag, pusss

HAHAHA

Hahahah Andreas hitta den här i måndags :D HAHAH så ful !


Mitt brännsår

Kan lägga upp bilder nu på mitt brännsår jag fick i torsdags av avgasröret
Här är kvällen jag fick de, ser bara ut som de dratt av min bränna, haha trodde de va så och blev arg. Men de sved och nu ser der ungefär ut såhär :
Dehär va la typ 1-2 dar efter? Nu varar de sönder as mycket och just nu så har jag läggning och sånt över, åkte in till läkan i måndags så de kolla på de och la om de. & ser ni där de är mörkare bredvid? Där drog de loss all de döda skinnet, så de va likandant där under som där de värsta är. Så nu är det dubbelt så stort , great! Men de har läkt lite så det har minskat något. Men ont göre :/

Resume - augusti 2010

Tänkte göra en lite resume från förra året i augusti. Blir inte så mycke, lite bilder iaf! :)
När jag tänker så känt det verkligen inte alls längesen för ett årsen, redan ett helt jävla år? :o
När jag kommit hem från älskling och fick en söt nalle och en I love you klubba :)

Klar en dag att gå till Hanna och träffa mer kompisar
Hos mormor och morfar en kväll, kom ihåg att de åska & blixtra mycket då
en helt vanlig dag?
actimel drinkare :)
Tjejkväll hos evelina :)

'
Åkte på till Peter som fyllde år

eddie va liten och söt :D

luggen växte och växte :)

Jag och amanda åkte och såg Vampyrer suger

Jag blev väldigt blond !


3 Augusti

Tänk att det redan är augusti! Herregud va fort det har gått :( Snart skola ju..
Men, lite spännande att börja gymnasiet nu :)
Aja, jag åkte hem till mamma igårkväll efter jag ridit Master ut på en långritt. Rider nog han kanske 2 dagar till denna veckan :) Imorse gick jag upp halv 10, och stack sedan till stallet och red ut med några, red Shanti. Och ska sedan dit imon med. vi sätter bara igång några hästar inför nästa vecka, till er som bryr er ;)
Sen idag vet jag inte mer vad som händer, knaske träffar nån/några eller min pojkvän eller något? Hoppas man inte sitter inne hela dan bara.
Min uppdatering blir lite bättre nu iaf, längtar grovt tills jag köper kamera, då blir de finfnin uppdatering med mycket foto!
Bild från igår

Små sanningar

Tänkte skriva några sanningar om mig, det var ju ett tag sen sen sist? :)
Så det kan ju vara lite kul och läsa och ska försöka hitta på lite "speciella" och olika sanningar. Så enjoy!
* Svenska är inte min starka sida, läsaer inte så bra och har svårt för va vissa svenska "avanserade" ord betyder. Och jag pratar lite olika med, tex. Jag utalar koka som kocka & istället för att utala chef "chääf" så säger jag chef. De va dom jag kom på, haha :)


*  Jag har migrän, får huvudvärk väldigt lätt. beroende på vad jag äter också.


* Jag smörar alltid mackor på "fel sida" som alla säger :) Men den sidan som jag kallar uppåt sidan på mackor, och helt rätt sida för mig ;)


*  Jag har bränt mig på Filles avgasrör på hans mobbe, så jag har ett stort brännsår på min vad nu :( Ni får se bild på det snart!


*  Jag tar typ ofta risker, men inte så stora, men aa.


*  Jag älskar att ha mycket smör på mackor! Och med mycket smör och ett ganska tunt lager kaviar under, det tycker jag är så jävla gott! :D


* Jag gillar inte chokladpudding, vanlijsås och inte så mycket kladdkaka heller.


*  Jag äter gurkan i cheesburgarna, hihi :)


*  Jag är typ kittlig överallt..


*  Jag har komplex för mig kropp.

*  Jag harar att dricka sista mjölken i glaset och samt i förpackningen, usch! Och dricker sällan mjölk med.