Today's


Ingen skola

Ja, jag är redan hemma, eller jag kom hem vid halv 12. Jag åkte till skolan, missade första lektionen. Så kommer jag dit så hatr vi tydligen ingen matte.. Haha kunde lika gärna stannat hemma. Dock hade vi idrott några timmar senare, men ja skippa den.
Men är hemma iaf och steker i solen och lyssnar musik. Ska städa rummet lite sen med.


heeestaar

Hög musik och njuter i solen!


Hello Friday!

Strax får jag ta och gå ner till bussen och åka till skolan! Gött med fredag :D Har nog lite planer för idag, men får se vad som händer.
Solen skiner idag med, älskart! så synd att de ska bli kallare nu fram mot veckan, men men sommaren är snart här!


Såhär ser jag ut idag, lägger upp mera bilder när jag kommit hem.


Åker till stallet

Åker och rider Pride nu, kommer hem vid fem eller ngt, så uppdaterar nog inte förrän då :)

 

 


Godnatt

Nu får ja sova, är fortfarande trött och seg även om jag slumra till ungefär en timme förut :P


Bilder från igår

Slänger upp lite härliga vårbilder från stallet igår. Hästarna blir så glada att få komma ut när det är så fint väder!
Dock dåliga mobil bilder :(


Vår shopping

Lite kläder jag snart vill köpa, har kommit in jättesnygga saker på Gina Tricot!
Vet inte riktigt vilka av de vita shortsen är snyggast?



Detta måste jag iaf köpa till mig, behövligt!


Vet dock inte om jag ska skaffa höga eller låga vita converse. 

Blir att försöka jobba mycker mera med beach 2012 med! ;)



I skolan

Sitter på engelska lektion nu, vi kollar på någon film. Är jätte trött och seg, vet inte varför. Jobbade i stallet igår så mina fötter blir döda efter en hel dag där. Sen är det bara matte, sen slutar jag. Har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men har haft annat för mig i helgen o så, men får hoppas att ja kan hitta suget och mera saker att blogga om!
Ha en bra dag, pusss


Lite bilder från de senaste dagarna

 

 


Pizzaa

Sitter och käkar pizza nu, hihi gott!
Kollar även på efterlyst, men ska snart kolla på andra avenyn. Måste dock sova för ska upp tidigt!
Ridningen förut gick hyfsat bra. Tog en runda ute i det fina vädret, sen en liten stund i manegen. Hon är lite stark, och ganska spänd var hon, gnägga under hela ritten då hon inte jobbade och tänkte på annat. Är fortfarande inte säker om jag ska fortsätta med henne. Får se, kanske åker och provrider någon annan med.


Sämsta oredigerade mobil bilder, såg såg inget och hon gillar inte att stå still :p


Stallet idag

Idag så åker jag till Pride, så ska strax ta och byta om och gå till bussen. Ska ta och gå från bussen idag igen eftersom de är så fint väder! Blir väl en uteritt, en samlad, haha men så att hon inte sticker som hon gjorde sist på uteritten. Men får göra mig iordning nu, puss

Solariet


In till Kungälv en snabbis

Ska strax gå ner till bussen och åka in till Kungälv en stund. Ska köpa present till syster och kanske något till mig själv, sen så drar jag och Marina till sportlife och solar, skönt och fräscha upp sig lite, tog ett gott bad förut också när jag kom hem från praktiken. Är skit trött, men får sova sen och nörda andra avenyn! :)))


Words all need to have in their minds..

"The most beautiful discovery true friends make is that they can grow in different directions without growing apart, and when you still can have that smile on your lips."



Lördagkväll

Morsning korsning! Just nu ligger jag hemma med älskling, tror han sover? Aja, vi åkte hit förut från han till mig. Vi har inte gjort något idag typ, lite segt, men har varit seg och trött hela dan nästan. Inget vidare väder heller.
Jaja, imon fyller mamma år, så vi ska ha litet kalas här imon. Aa det är väl det jag har och skriva, hoppas ni har de gott! Ska strax sova, börjar bli jätte trött!

Puss!

Tog någon random bild jag hittade på mig och Frida, längtar tills jag blir sommar blond igen! :)

Hahahah va gay han är!

Kanske lite sent med detta, men Loreen vann ju melodifestivalen. Jag tyckte själv låten och hon va jätte bra, hejja dock mer på Ulrik och Top Cats.
Men men, Danny som kom tvåa såg man i tv under avslöjandet hur sur han blev att Loreen vann! Haha han ville ju knappt ta emot hennes kram? Nää vad jag hatar sånna människor som är så dåliga förlorare. Och själv tyckte jag att hans låt är skit dålig, har ändå alridg gillat Danny. Men detta var ju bara pinsamt...

Tog bilderna från Kissies blogg

Drive by

Nu åker vi från Helsingborg, så är hemma vid kanske 21-22 ikväll -.-  Skönt med fredag imon!
Hade facktiskt med mig datorn till lastbilen, så lite tidsfördriv med den med. Och slippa sitta med iphonen hela tiden och kollar bloggar o så ;) Måste dock plugga en del, ska redovisa imon, så hoppas jag få gjort mycket nu på 3 timmar när jag inte har så mycket o göra.
Igår så va jag ju hos Pride och red henne, försökte mobilblogga 2 gånger med olika inlägg, men det ville alrdig upp! Så trött på blogg.se appen!
Fotade lite påväen till stallet igår i det goa vädret och lite i stallet, haha var ju dock så duktig att jag råka hoppa av en hållplats för tidigt så fick gå typ 1 km extra...


Godmorgon!

Solen skiner idag igen, underbaaart! Dock inte lika varmt tror jag, men det verkar som att de inte blåser så mycket idag iaf. Ska snart ta och ta på mig ridkläderna och sen tar jag 11 bussen till stallet. Ska gå som sagt från bussen som är 3km, så det blir en go promenad för mig i detta goa väder! ;)
Men måste göra mig iordning nu, kanske mobilbloggar i stallet eller något :)



Utfyllning


På väg mot göteborg

Sitter i lastbilen nu och är på väg till Göteborg, sen åka hemmåt. Börjar bli trött så de blir skönt att komma hem. Vi är just nu, hmm vet inte, har kört förbi falkenberg iaf. Sitter och läser lite häst tidningar. Imon är ja ledig och då åker ja till stallet och ska rida Pride. Ska gå från bussen med (3km) för ska bli varmt och soligt så de e gott! :)

 

 


Bloggtävling

Är med och tävlar om något av detta på bilden på goldenhorses.blogg.se i sammarbete med Mountain Horse.
Det jag tycker fattas på deras hemsida (mountainhorse.se) är att de kan sälja lite häst saker, som Schabrak, benlindor, skydd m.m Och kanske lite speciella, än vanliga classic färgen osv.

Top Cats - Baby doll

Streets look good when you’re in the front seat
Motor runnin’, bird is hummin’
Right here beside at the wheel

With her by my side nothing’s missing
I turn my wheels ahead
And with a smile I press my right foot down

Baby doll, you need some rock n' roll!



 






Gooos


Måste pluggaa

Ligger och gosar med Eddie i min säng nu och gör inte så mycket. Åkte till pappa förut vid halv 4, va hemma idag från praktiken för är så förskyld och slemmig o ont i halsen, så att jag fick vila lite. Sov med en jävla huvudvärk inatt med, vakna ganska mycke inatt av de :( men tur hade jag min goa pojkvän bredvid mig. Men idag känns jag mycket bättre! Så drar nog till skolan imon.
Ska ta och plugga massa nu, har typ redovisning imon, hhee hoppas de blir bra. Sen är de helg, göttans. Ävben om jag varit ledig hela veckan, haha.
Men ska sätta igång nu och sen gå upp och poppa popcorn snart, min syster och Niina sitter och äter det, så blir skit sugen på det! 




Hittade denna ur gamla bild från klassresan sommaren 09, i början av åttan då. Haha ser jätte liten ut!


Eddie får också vara med på bild 

Dressyr utan bett och sporrar

Sånt här tycker jag dom ska fortsätta med! Det ser mycket mer vackert ut, och det handlar ju om samspelet hos häst och ryttare. Inget tvång och så. För visst ser det fint ut? 






Vila i frid fina häst ♥

Kommer sakna dig, du va en sån godhjärtad häst, La Cross 




Lite bilder från gårdagen

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Bloggtävling


Är med och tävlar om detta snygga schabrak och huva på http://johannagrant.se/2012/02/27/bloggtavling-5/#respond som är från www.chevalridsport.se




Trött


Ut ikväll

Drar snart ner till kungälv och träffar Marina, bara väntar tills hon käkat och är klar så så drar jag ner till bussen. Vi ska väl bara ut ovh träffar massa, kanske går hem till en kompis också. Ikväll så åker jag till pappa och nanar där :)

Lite hur jag ser ut ikväll!




Fredag!

Gött med fredag! Och 5 dagars ledigt för min del, måndag tisdag och onsdag! :D
Sitter hemma och har precis käkat en liten pizza, och lyssnar lite musik. Förut så var jag och provred Lotts Pride igen, red litet dressyrpass och fick känna mera på henne. Och hon kändes väldigt fin och trevlig. Men det finns ju saker att förbättra och jobba på, både ridning och i hantering. Vilket jag tycker är lite kul att ha mål och jobba med.
Hinner inte skriva så mycket nu, ska ta och fixa iordning mig, ska ta buss till kungälv om ca en timme.
Har lite filmer från provridningen, man ser inte så mycket dock, men klipper ur några bilder. Inte dom vackraste men men :)




Snygg fot..
Lädrerna var dock lite för långa, gick inte och korta mer





Denna jävla Bogkeen

Ska uttrycka mig lite här om Bogkeen "appen" på fb. Asså det ändå man ser på Facebook nu förtiden är massa jävla blogginläggs reklam? Jag kan erkänna själv att jag hade den ett tag, och när den uppdaterade varenda inlägg tänkte ja att "shit va attention det ser ut som jag söker" och jag tog bort några när de kom upp hela tiden. Man kan också ändra där att man uppdaterar lite när man vill, och den inte gör det automatiskt. Jag själv och tycker att man kan publicera, länka sin blogg då och då på fb. Men att det kommer upp som reklam för varje jävla inlägg...nja tjatigt. Och så många som har på den så täcker de nästan hela fb?! Är jag ensam som tycker detta?
Jag tycker också att det är roligare och se inläggen som en överraskning med inläggen när man går in på en blogg än att sett i förväg alla när man scrollar på fb.


Väntar tills jag ska gå

Ligger nu i min säng och väntar tills jag ska gå ner till bussen. Det är sjukt hur fort jag gör iordning mig när jag inte fixar iordning mitt hår i allt dedär. Jag tar på mig, sitter i äter ett tag och packar med mig mat. Tar typ en halvtimme på mig när ja segar, hahah annars kan ja ta jätte lång tid på mig att välja kläder och sminkas o så.
Men ska gå i borsta tänderna nu och sedan gå, puss!