Walk up to grandma

Passade på att ut och gå en sväng när det är så underbart väder och när jag nu har tid. Så går upp till mormor och morse en sväng, ska hämta lite saker och hoppas ja kan få låna borrmaskin och sätta upp min hylla, så då blir de städa sen när jag kommer hem!



Bra promenads skor! Foppaaa <33

 

 


GHS - del 2


Liten uppvisning på två godkända mycket vackra ponnyhingstar


Lotterihästen 



Peder Fredricsson




Angelica Augustsson




Haha detta va det sötaste!


fyfan

Kom hem från praktiken för snart en timme sen. Dessa tiderna är sjukt sega, hela dan går. Gillar mera de tidiga när mna kommer hem vid 12-13.
Men men, sjukt skönt att jag är ledig imon, känner mig lite lättad :) Imon va det tänkt att jag skulle åka och provrida hästen igen som jag provred för en vecka sen, men det blir nog på fredag ist!
Ska ta och ladda upp andra delen av GHS, och sen sätta på film och slagga tror jag. Puss & Godnatt 



New week

Hejsvejs! Nu är helgen slut och de e ny vecka, nya utmaningar, nya tag o allt dedär. Är hemma och väntar att älskling ska komma alldedes strax. Gör annars ingenting just nu har pluggat lite o så. Dunkar lite musik, som påminner om sommaren. Ååååh längtar efter sommaren såhäääääääääär mycket, men om man ser på vädret framöver, så tror jag våren kommer fort! Blir varmt sjukt fort nu, även om de snöade lite förut :P


Bjussar på några sommarbilder för att längta lite till 







GHS - del 1

Jag lägger upp 2 delar från bilder jag tog från ghs, inte så många bra bilder, men enjoy! :)


´



Rolf-Göran Bengtsson





Malin Baryard-Johnsson



Det jag köpte

Dressyrspö & hoppspö
Handväska
Nya ridvantar
4 par ridsockar

 

 


På väg till ikea

Nu är jag och pappa och Nettan på väg till Ikea, ska hämta min säng och sen åker vi hem. Sov hos fille inatt, mötte upp han i Kungälv efter horse showen. Så kommer bilder sen ist!


@ Scandinavium

Sitter just nu med lillasyster på showen och ser på sista hoppningen på 145cm, sen så är det slut vid 23, har köpt lite på mässan, skit nöjd! Lägger upp bilder på det när ja är hemma. Bilder från showerna får ni när ja kommer hem till mamma igen för tog inte med sladden till kameran.
Hoppas ni har mysig fredakväll, de har vi :D


Yaay!


GLAAAAD!!!

Shit, jag vann 2 biljetter till GBG Horse Show till fredagen på Tyras blogg! Har varit där en gång innan, och hade inte sånna stora planer att åka dit i år. Klart att jag så gärna vill! För de e inte så många i min familj som är så hästintresserade så att de åka dit. Frågan är nu, vem ska jag åka med?? Nån som hänger på? ;) haha, vet inte om min pojkvän vill dit, men hans mamma och lillasyster ska kanske dit. Men får se hur det blir.

Dock, så såg jag mailet sent, och man skulle skicka sin adress innan 17.50 för att de ska posta biljetterna, så jag posta de en timma sent :( :( HOPPAS HOPPAS det går ändå! 



Tidsinställt - Ovisade bilder


Åker

Hejehej, sitter i lastbilen nu o jag käkar lite macka. Vi är nu påväg till skene, har kört lite lastningar, sen ska vi ner till Svenljunga och Tranemo. Kommer hem sen vid 12, så ska jag till Fille senare :)

Ha d gott!


Lite om dan

Vi åkte till hästen jag provred runt 14, stallet låg vid Hålta i Veneröd. Det är dock 3km att gå från busshållplatsen, men om denna hösten passar så löser det sig :)
Lotts Pride som hon heter är ett varmblodsto, 11år. Hon var mycket pigg och allert och lite stark när man rider ut. Men hon verkade rolig och hon var känslig för skänkeln. Som sagt red vi bara ut en liten sväng, ska nog åka dit igen och då provrida mera i manegen. Händer kanske nästa vecka :)
Nu ska jag sätta på en film och sen sova, upp tidigt imorgon..

Duschen nu

Är hemma nu och har ätit och varit hemma en bra stund. Men ska hoppa i badet och värma mig. Va ju och provred förut, hade dock otur med vädret för vi red ut en liten sväng bara och det var så kallt och regnigt. Men skriver mera sen!

Frukost

Godmorgon! Sitter och äter frukost nu, senare vid 13 åker vi och provrider en häst :D tar med kameran så mamma får filma lite, ta kort lyckas hon nog inte med så bra :P Synd att det inte är fint väder, men ett par plus är det iaf!


De jag satt med mycket förr

Något jag gjorde väldigt mycket förr, var att måla, skissa hästar mest. Jag och mina två systrar satt alltid vid våra skridbord på rad och målade, en mysig stämning det, hehe :)
Men tyvärr gör jag det nästan aldrig längre, ganska synd eftersom jag utvecklades skit fort med det! Men tänkte på det häromdan att jag ska fanemej sätta mig och göra en riktigt skiss av en häst snart! 

Här är ett par bilder jag fotat ur min samlar mapp, ganska gamla bilder. Datur ser ni i hörnen på nästan alla bilder!


oklar :P


Godnatt

Nu får jag ta och sova, första dagen på praktik imon. Och gå upp halv 4, gött va?
Har gjort ett tidsinställt vid lunch imon, sen är jag hemma :)
Godnatt!


Det jag fick med hem

Bh & goa trosor från H&M
Jeans från Sweet. Är typ slutrea där eller nått sånt, så dessa kosta igentligen 299, men avdrag på 70%!
Jävligt billigt asså, får dock knappt på mig dom, men snart då jävlar ska dom sitta!! Eftersom de va så billiga nu och snygga o sköna så köpte jag dom ändå och väntar tills dom sitter ;)

20 Februari - Måndag

Har varit ganska chill dag i skolan ändå, har inte känt mig alls trött, och har bara 3 lektioner på måndagar, inte fel :)
Religionen var inställd idag med, så de blev längre lunch, så jag åkte med hem till Rebecka en snabbis och åt hos henne, sen hade vi matte, sen slutade jag enligt mitt schema.
Så jag gick till vgatan en snabbis och små shoppa lite (lägger upp snart) och sen drog hem! Ska snart göra pannkakor och hade tänkt tvätta o göra mina ridgrejer lite fräsha. Ska antagligen åka och provrida en annan häst på onsdag, då är jag ledig, så hoppas de blir då. Annars en annan dag ;)

image description
Här är hästen, ett varmblods sto

Sune

Några söta bilder på Sunisen ute i snön


Ponnyakuten

Ligger och kollar på ponnyakuten nu, älskar programmet! Sen ska ja lägga mig i badet och fixa till mig inför skolan imorgon, become a new women ;)
Hoppas ni haft super gött lov, nu längtar man till nästa, hihi :)


Melodifestivalen nu


Till marre

Ska strax tralla ner till city gross och träffa marina, ska köpa lite godis och sen åker vi till henne :) och tjockar oss till melodifestivalen ikväll! Tror de e ganska många bra artister ikväll :)

Åkte hem från älskling förut, har varit hos han sen i tisdags, och vi har bara varit hemma heela dagarna, haha bra tidsfördriv på lov, fast han har varit lite sjuk med.
Aja kanske mobilbloggar hos marina eller ngt sen. Ha en go lördag alla!


Bus ute i snön :)

(mobil bilder)

 

 


Min pojkvän skämmer bort mig..


Glad alla ♥ dag!

Godmorgon! Vaknade vid halv 12 förut, och har ätit frukost. Senare så åker jag ner till kungälv och fixar något fint till älskling, sen får ja se när han kommer hem, han åkte iväg på lan igår, haha så han kommer nog sova mesta av dan ;)


Lite foto från helgen



Vill ni se mer? :)

Hejhopp

Hejhej på er! Ska ganska börja ta och skriva lite aktivt här? slängt upp några bilder bara. (Känns lite konstigt nu att bara börja rätt på, men lite om min dag)
Har presis kommit hem, har sovit hos älskling inatt. Skulle igentligen åkt och provridit en unghäst idag, men ägaren hade lite ändrade planer, så de blir väl inget me den hästen tyvärr, hade helt fastnat för den :( Men hon skacka om sina andra hästar med, men får se hur de blir me dom.
Men men, åker väl snart och provrider en ny annars. Imorgon är de ju alla hjärtans dag, så åker antagligen till han imon med, och köper något fint till han. Och får se vad vi hittar på! :)


Snygg hingst/val efter Carland-Escudo ll
unghästen Cinzano jag skulle provrida, visst är han fin?

words


Once upon in summertime




Jag gör såhär

Haha ja de går inte så bra här, så jag har bestämt mig för att återkomma på riktigt när allt hamnat på plats. Skolan och något jag verkligen vill fortsätta med, ja jag hoppas de inte tar så lång tid :) Just nu känns de som att jag vill blogga, men ändå inte. Men jag vill göra de, men med senare mera krydd i bloggen, som jag tidigare varit dålig med att visa nått jag älskar.

Jävligt länge har det känns också som ja "lämnat", nej förlorat något ja älskar o älskade. Men jag har verkligen gått min egna väg, och försökt med att ändå få tillbaka något. Men känns som ja fan inte får något tillbaka när jag försökt ställa det till rätta? Eller om det äns är rätt. Det kändes jävligt rätt då. Nu väntar jag, på ett steg från er, man kan alltid hoppas.

Hehe, hejdå :)


Godmorgon

Ligger nu fortfarande hemma i min säng, började 10 över 8 idag, så imorse när ja gjorde i ordning mig så hade ja lite ont i magen, sen när ja precis skulle gå, så skulle den jobba sig igen, så då fick ja sitta på toa en stund.. Haha okej inget ni vill veta, men ja missade bussen, men ja får va hemma idag, fan heller att ja springer ut o in på toa i skolan ;) ligger i min säng nu och vilar o lyssnar på radio. Om ja mår bättre sen så åker ja nog ner till Kungälv en snabbis :)

 


Bra det går :)