Hoppas värmen håller i sig!

Hej hej!  Måste bara säga att ja älskar denna goa kvava värmen ute! även om man svättas som en gris ibland, så hoppas verkligen de håller i sig! Va ute och sola i en timma förut.  Haha, och om sanningen ska fram så har ja inte ens tagit mitt första dopp än. Bara lite med Master, men  e va ju inget dopp. Lite seg? :) hehe men de e mest för ja har tagit om min piercing så har inte velat bada, iaf inte sjö.
Idag har de gått bra o jobba annars, men jävlar va trött ja va till typ 12, då började ja piggna till lite. sov över hos philip igår för ja ville inte stressa om ja skulle med bussen när jag red. Igår så red ja barbacka på master och fille cyklade. Så stack vi ner till älven och träffa några så fiskade de, och ja myste lite me Master mest :) Även David och Andreas testa o rida lite, haha :D David tyckte de va as deg o rida och red svängar ett antal gånger, haha gulligt! :)
aa, ja och fille va ute typ 4 timmar, men inte så långt är de till älven, men stanna där ett tag iaf. Stackars lille Master längtade hem så sen.
Ja, en mysig ridtur med gött väder och goa killar !
Lite bilder fårn igår
David på Master



Haha, Andreas ^^



the boys



Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback